najlepsi alkohol :o)

Príspevok v téme: najlepsi alkohol :o)
ushko

.. nechcem tu zakladat nejaku alkacsku temu, ale .. zaujimalo by ma, co pijete, ked obcas vybehnete von :o) nieco, po com hlavne na druhy den nejde roztrhat hlavicku.. ja totiz bezne nepijem, a ked sa obcas stane, ze si nieco dam, vacsinou mi je na druhy den dost spatne, hoci vela nepopijem.. je nejaky "lahky" alkohol, ktory mate radi? :o)))

M74

No neviem, fernet mi pripomína vyjazdený olej, je to dosť svinstvo ak sa to preženie. Jeden, dva sú OK, ale opiť by som sa z toho už nikdy nechcel. Čím je alkohol čistejší, tým lepšie. Ale aj tak je najlepšie vypiť len toľko, nech potom nie je človeku zle :-)

ta3

Fernet je jediny alkohol, ktory som na Slovensku poslednych 20 rokov pila, naucili ma nan kolegovia Ostravaci, pravdaze vzdy s mierou a vzdy cisty, tonikom nebastardeny, problem je, ze u protinozcov ho dostat iba vynimocne, aj to som ho objavila zatial iba na jedinom mieste, inak nepijem vobec nic, pivo ani vino mi nechuti vobec, to radsej sa napijem cistej vody, fernet je kvalitny drink, ak ho clovek nahodou aj prezenie, na druhy den to nie je az take zle, odporucam

bibi123

lost-mne skor potom vadi take to osprostene chovanie posadky, ze clovek si neuvedomuje, co robi, hovori... a milujem to, ze rychlo zastav a grcanie-najhorsie je, ze ked to vidim, tak mam nutkanie na to iste... nastastie ani raz sa mi nestalo, aby sa mi niekto dogrcal v aute, inak by som si do nho uz nikdy nesadla:O(((
ale kamaratke sa raz stalo, ze raz jej volali z podniku, ze sa jej tam ozral svokor, tak s manzelom preneho isli a cestou sa im v aute dostal, dos*al, vraj to auto tyzden vkuse pucovali, ale aj tak to tam stale citit...

lost

alebo by som im to slubil, a potom ku koncu by som si dal par poharikov, to by som bol zvedavy kolko ludi by nasadlo do auta :D:D:D
ale mozno dost :D

lost

neviete si predstavit kolko som usetril :D
tym ze nepijem :D
vsetko som mal zadarmo :D
to som ako ta hosteska ci co :D
spolocnicka :D

ale neee, fakt, to je sranda, uz viem nieco.

bibi123, no mne to nevadi, pokial policajtom zaplatia pokuty za rychlost, tak v pohode :D

muc

ja tiez nepijem. netvrdim, ze som uplne abstinet- to nie, ale u nas nie je zvykom len tak si sadnut a popijat, kym nevidno dno flasky. prilezitostne si dam pripitok, alebo stapedlik, ale tot vsjo. a prave pre toto som vhodnym objektom ohovarania a intrig zo strany mojich svokrovcov.
...a tiez nie som na FB, nefajci a nezijem hokejovym osialom.

no som ja vobec normalna???!!! :D