ahojte. ja uz neviem, co mam robit, nemam sa ani komu vyrozpravat, lebo nadavat na vlastnu mamu nechcem. No je vazne sialena. Najprv som myslela, ze je to len chvilkova zalezitost a ze ma stres ked to trvalo tyzden no teraz je to uz pol roka a jej spravanie sa neda niekedy vydrzat. Chyta hystericke zachvaty kazdy den, za blbosti niekedy aj z nicoho nic, ked sa jej nieco nepodari. Ked jej pekne poviem, ze nech sa ukludni alebo ked som ticho tak je to este horsie. Chodime s bratom okolo nej po spickach... Niekedy je super ale ked sa nahneva. Tak sa chova neprimerane. Aj som sa chcela s nou porozpravat, ale vsetko berie ako utok na jej osobu, a som necitliva bezcharakterna a neviem co vsetko. A slovo prechod sa jej bojim aj povedat... Chcela som aj otcovi povedat, no ten jej hned vsetko vykvaka ked mu nieco poviem, a este aj vlastnu verziu, takze tade cesta nevedie... tak neviem co uz mam robit
Ak aj vasa mama je v prechode ale bola, a viete mi poradit, alebo prispiet vlastnou skusenostou budem rada... Barbora22