Hrdlo

Príspevok v téme: Hrdlo
Makaveli

Prave som sa vyliecil z crevnej vyrozy a dnes nad ranom ma strasne zacalo boliet hrdlo, iba pri prehltani, aj pred dvoma dnami ma pobolievalo ale len trocha a bolo to take pichanie na lavej strane no tento raz je to velmi neprijemne. Nie je to nic nezvycajne kedze presne taku bolest som uz zazil vela krat, vykloktal som so Stopanginom a pijem teply mätovy caj, chcem sa spytat ci nemate nejaky dobre triky a rady ako by sa dala bolest aspon stlmit, nehovorte ze mam ist k lekarovi, dalsiu marodku si nemozem dovolit a rodicia to nevedia pretoze ked som vcera bol u lekara na kontrolu tak mi jasne hovorili aby som to povedal ale ja som to nepovedal lebo som si myslel ze je to len chvilkove a ze to prejde a v tu chvilu ma aj tak nebolelo. Na takuto chorobu som vacsinou bral lieky ako su Duomox. Co by ste odporucili vy? Dakujem za vsetky rozumne rady.

Peto T

A samozrejme vitamín C vo vysokých dávkach s podporou zinku, B-komplexu a D-vitamínu. rizikaockovania.sk

Za pokus by stálo ešte vykloktať jódglycerínom (ale ten je na tomto prapodivnom našom Slovensku prosím pekne len na predpis!)

- mira

Dobre si nahrievaj nohy a celú dolnú polovicu tela suchým teplom, nie elektrickým ohrievačom.
Vylúč sladkosti , ovocie a mliečne jedlá, ktoré sú príčinou tohto stavu.