Ako mam pribrat?

fsdf456

anorexia :-(
Pre tvoje potesenie existuju 3 typy stavby tela a za vsetky tvoje problemy nemoze genetika:
Endomorf-Prirodzene mohutny a tucny,tazko chudnu,lahko priberaju.
Mesomorf-Vyrovnany,atleticky,lahko chudnu,lahko priberaju.
Ectomorf-Prirodzene stihly a chudy,lahko chudnu,tazko priberaju.

fsdf456

Odpoved je srvatka, nielen ze ti to doda vela zivin ale som pocul ze ti prida chut do jedla alebo mozes zacat skusit fajcit mar...ved vies co, potom clovek dostane hlad.Nakoniec mozes poziadat svojho doktora, ak sa liecis na to, o nutridrink, je to tekuta strava, velmi vyzivna,ale celkom draha...preto doktora lebo ti to moze predpisat a poistovna preplatit...aspon nieco zaplatia ty darmozraci...mozes si to kupit v lekarni,ale priprav sa ze je to celkom drahe, ale chutne XD.

Mista

Ja mam 26r., 170cm a tesim sa ked rucicka na vahe sem-tam mierne prekroci 45kg. Mozem sa aj na hlavu postavit, v zivote to nebolo viac! Mam za sebou pangamin, B-komplex, Nutridrinky, antikon., vysetrenie stit.zlazy a vsetko, z coho ini zarucene pribrali a nic. Je pravda, ze to mame v rodine a zrejme mam aj maly zaludok :) Nezostava mi nic ine, iba sa s tym zmierit a zit zivot taka aka som :) na pripomienky inych som si za tie roky uz zvykla

fghjk to máš úplnú pravdu..Naši v rodine sú všetci chudý...Možno to mám dané geneticky, pretože ešte nikdy som nemala nad 42kg, co sa snazim neviem koľko a nepriberiem... :-(

fghjk

milujem, ak tu niekto napise, ze toje nevhodna tema alebo ze co by som ja dala za tvoj problem bla bla...Tak to asi treba napisat tak,a by to aj ti jednoduchsi pochopili - je lahsie schudnut, ako pribrat. Ak chces schudnut - je to jednoduche, menej zrat, viac cvicit - je to len o sebaovladani. Ak si das 3-4x tyzdenne nejaky beh, a prisposobis stravu, MUSIS schudnut.

Ale skuste pribrat ked to mate geneticky velmi tazke - co ma jest 10x denne az jej bude na vracanie? To nie je ako sa prinutit si ist zabehat. Ked to nejde jest viac, tak to nejde, a moze sa ako chce snazit.

Tak by som jej roblem urcite nezlahcoval, a znova napisem, ze podla mna je pribrat tazsie ako schudnut.

MJ250

Tak ak mas chut do jedla ale aj ked jes tak nepriberas tak mas zrejme problem ako ja:D skratka su ludia ktory nepriberu nech jedia kolko chcu ono sa to vetsinou upravuje vekom...ja mam 21, 183 cm a 65 kil. Jediny sposob akym som doteraz pribral bolo cvicenie co ti vrelo odporucam lebo svali strtis tazsie ako tuk a s tym ze si baba si nerob hlavu nijak ti to nepokazi postavu ked to robis setrne...v kazdom pripade si najprv zisti co cvicit. Za druhe musis do seba dostat aspom 6 mensich jedal denne. Ak sa ti to podari tak zacnes postupne priberat. Ale fakt si z toho nerob komplexi ak sa to neupravi samo tak staci ked sa do toho trocha opres;)

To máš pravdu zuzka...:-( ja mosno aj geneticky avsak doktorka mi povedala ze vidno znamky ze prekonavam anorexiu ... :-( podla mojho hrudnika na ktorý nie som pysna :-(