Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Rastú prsia aj po dvadsiatke?

nene55

ja som na tom podobne...neviem vobec ci mam jednotky :D ..sice neviem ci to je na smiech alebo plac...mne to sice az tak nevadi...ale ked chcem pekne tricko s vystrihom..alebo nejake saty letne si obliect, tak mi to tam chyba :(

je mi jasne ze existuju dobre podprsenky co to vedia urobit tak ako by som chcela,,ale zatial som nenasla...

radca

Zo stravy ma vplyv na velkost jedine nedostatok zinku. Babenky, ktore drzia pocas puberty zaujimave diety a chudnu si musia zvyknut,ze uz nikdy ako zeny vyzerat nebudu... Tak je to.

lululu

nerastu, potvory :( ... ani po 23-ke :D... co uz ... obesim sa?..

ako znama moderatorka Superstar povedala....\"bola som na plastike, ale darca bol chlap\" :D ... asi som na tom podobne ... :D

AndreaAda

toto chlap nikdy nepochopí:)))
žena nechce prsia len kvoli mužovi, ale aj kvôli sebe.odjakživa platí že zena má prsia. a žiadny módny trend to nevykorení, ani reči o sebavedomí a spokojnosti aj s malými prsiami:)ovsem, niekomu to nevadi a zvykne si, no vacsina citi, ze zena ma mat vacsie prsia (bacha, nie zas nadrozmerne).
ja mam 20 a prsia dvojky, aj to take mensie.myslim ze vdaka tomu budem vzdy dievca a nie zena, ale to je o inom..narast uz asi nenarastu, plastika je umela, po pive rastie zial aj brucho, a hormony sa tazko ovplyvnia.

del27

Pokial podstatne nepriberies na vahe, tak sa ti prsia nezvacsia. Zazracny prostriedok okrem operacie neexistuje. Mimochodom, nechapem komplexy zien kvoli velkosti prs. Prsia nie su pipik (kde mala velkost je skor dovod na plac, pretoze nedokaze plnit svoju funkciu na 100 peciek) a aj uplne malilinke su sexi -hlavne ze nejake su(zalezi od vkusu toho-ktoreho gentlemana). Na vacsie prsia sa iba dobre pozera pri prechadzke po namesti, nic viac.