Prosim poraďte!!!!!!

vlocka

mononukleoza sa moze vratit??? Tak to ste ma teraz dost vylakali! Ako? Ved som pocula ze ak to raz dostanes uz dalsi krat to nebudem mat, jednoducho ako ovcie kiahne...

klara

zijem pohlavnym zivotom uz dost dlho a nemyslim si, ze by to malo mat nejaku suvislost...a normalne to urcite nie je!!!

ivas

pocuj...ak si mala uz sex tak to je noralne...ja som mala najdlhsie 21dni a islo ma porazit...to sa mi stalo 2x...tebe by bolo najlepsie,zit pohlavnym zivoto,teda este ak tak nezijes

pre moncu

viem ze kamaratka mala raz mononukleozu a tiez sa bala nech sa jej nevrati. lebo ze zasa jej kamaratke alebo tej co s nou lezala v nemocnici, neviem presne sa stalo ze mala mononukleozu a po roku sa jej to vratilo. takze je mozne ze sa to aj dcere vratilo.

vikina

Ahoj, opakujuca sa menstruacia moze byt signalom pre rozne veci. Najlepsie by bolo, keby si zasla za svojim gynekologom a povedala mu o tomto castom cykle. Netreba to podcenovat. Je lepsie ak sa odhalia priciny co najskor aj ked to bude len malickost.Ja som mala podobne problemy a u mna to suviselo zo zapalmi vajecnikov.

monča

Moja 21 ročná dcéra mala stále zvýšenú teplotu 37,0-37,5 Diagnóza znela uzlinová mononukleoza. Bola liečená, vyliečená a po pol roku sa stav opakuje. Myslela som si, že protilátky po vyliečení mononukleózy zostávajú v tele a už nehrozí opätovné infikovanie. Mýlim sa? Lekárka jej teraz predpísala Entizol. Hrozí po čase znovu nákaza? Existuje nejaké očkovanie proti opätovnej nákaze?
Vopred ďakujem za rady.