Ahojte,
hladam informacie o koznych lekaroch, resp. o postupe pri zmene lekara.
Uz asi rok mam na rukach suche miesta. Isla som teda koznej lekarke, ktora sa mi na ruky takmer ani nepozrela a predpisala mi nejake kortikoidy a mast bez predpisu. Kortikoidna mast zabrala, ale len na kratko. Kedze sa moze pouzivat len par dni, vysadila som ju a moj problem pokracoval dalej. Bola som este na jednej kontrole, zase som odisla s nejakymi kortikoidmi a situacia sa opakovala. Po dalsom case som isla na dalsiu kontrolu a ziadala dokladne vysetrenie (rozbor krvi, alergologicke testy...). Lekarka mi testy odmietla urobit s odovodnenim, ze z krvi aj tak nic nezisti.
Preto som sa rozhodla zmenit lekara. Na odporucanie znamych som si nasla inu koznu lekarku, ktora vsak tvrdila, ze ma dostatok pacientov a za vysetrenie si uctovala 50 EUR. Zda sa mi zbytocne platit u lekara, ked mam zdravotne poistenie a ona ma s mojou poistovnou zmluvu.
Preto som zavitala sem a zaujimaju ma vase nazory, resp. skusenosti so zmenou lekara. Mozem si zvolit akehokolvek lekara? Moze si za moje prijatie do svojej ambulancie uctovat poplatok? Nie je 50 EUR prehnana polozka? Mozem pripadne zajst za mojou obvodnou lekarkou a ziadat vysetrenie u alergologa alebo imunologa? Je to spoplatnene?
Tiez ak niekto poznate dobreho kozneho lekara v BA, tak uvitam akykolvek kontakt.
Dufam, ze tu najdem pomoc, lebo zacinam byt zufala....
Dakujem!