Co poviete da sa to ??
Ked si s muzom rozumiete , on vie o vas vsetkko , citite take pekne pocity ked ste spolu lebo viete ze vam rozumie a ze vas chape,,.. Noo napriek tomu ho povazujete za svojho NAJ kamarata... Za taku svoju spriaznnu dusicku . Chcete aby bol stastny aj ked vas boli ked si najde priatelku ... Ale vzdy bude pre vas kamarat s velkym K ..
Ako vlastne rozlisit kamaratstvo a lasku?? Je normalne ked si rozumiem s opacnym pohlavim ale pri tom chcem s nim byt len kamaratka? NApr z dovodu velkej dilaky... veku , okolnosti...
co si o tom myslite??? MAm nieco po 18tke..
Moze existovat skutocné a pekne priatelsvo medzi ZENOU a MUZOM??????
aj osobne aj vdaka netu ..
a ako udrziavate to priatelstvo? internetovo? alebo osobne aj?
No je to priatelstvo.. a pre mna ozajstne a navzdy bude !!
Lebo nechceme si na seba zvykat .. Ked sa inak neda... uz sme to raz skusili a nedopadlo to dobre. on je nazvdy v mojom srdiecku:)ako priatel..:)
ale to nie je ozajstne priatelstvo... je to len priatelstvo, pretoze to nemoze byt viac... Ozajstne priatelstvo je priatelstvo preto, lebo nic viac uz nemoze byt pre vas...vies, ako to myslim, hej?
ShaulaThalit
ale teraz konkretne myslim tu dilaku ... ked mas niekde velmi daleko cloveka ktory ti rozumie ale vies, ze nemozes byt s nim pretoze je velmi daleko ... Vtedy ho povazujes radsej za priatela...
citujem: "Chcete aby bol stastny aj ked vas boli ked si najde priatelku ... Ale vzdy bude pre vas kamarat s velkym K .."
KAMARATSTVO MEDZI MUZOM A ZENOU NEEXISTUJE (doslovne)... existuje ak je jeden z dvoch orientovany inak... alebo ak sa nepritahuju fyzicky, ak medzi nimi nie je iskra, ak po sebe netuzia...atd atd atd... ale inak neexistuje...
Ja mam 20rokov a uz 17rokov sa priatelim s chalanom...je to moj najlepsi priatel a dala by som zanho ruku do ohna. Ale je to trosku iny pripad, kedze je gay :-D
moj nazor a sakusenosti mi hovoria, ze skor nemoze :) netvrdim to na 100% ale zatial sa mi stalo vzdy to, ze proste jeden z nas sa skor alebo neskor zacne na toho druheho pozerat inak ako na kamarata/kamaratku, aj ked iba platonicky a neda to nijako najavo. myslim si, ze take kamaratstvo skutocne moze existovat, ale asi to nie je take caste. (tolko moja skusenost, netvrdim, ze je to tak vzdy)