Moze existovat skutocné a pekne priatelsvo medzi ZENOU a MUZOM??????

Príspevok v téme: Moze existovat skutocné a pekne priatelsvo medzi ZENOU a MUZOM??????
lucia3070251

Co poviete da sa to ??
Ked si s muzom rozumiete , on vie o vas vsetkko , citite take pekne pocity ked ste spolu lebo viete ze vam rozumie a ze vas chape,,.. Noo napriek tomu ho povazujete za svojho NAJ kamarata... Za taku svoju spriaznnu dusicku . Chcete aby bol stastny aj ked vas boli ked si najde priatelku ... Ale vzdy bude pre vas kamarat s velkym K ..
Ako vlastne rozlisit kamaratstvo a lasku?? Je normalne ked si rozumiem s opacnym pohlavim ale pri tom chcem s nim byt len kamaratka? NApr z dovodu velkej dilaky... veku , okolnosti...
co si o tom myslite??? MAm nieco po 18tke..

ALLISSON

Samozrejme že môže.Vždy je to o tom ako si ľudia sadnú a nezáleži to od pohlavia.Nemyslím si,že vždy sa musia kamaráti do seba zaľúbiť.Keď niekoho beriete ako svojho súrodenca tak asi sa do neho nezaľúbite.A môže ten kamoš byť sebeväčší krásavec tak sa na neho ako muža nedívate.Zaleží to od okolností,za ktorých sa spoznáte a ako vnímate jeden druhého.
Ale skutočné priateľstvo muža a ženy určite existuje,možno je to vynimočné ale nie nemožné:)

ivuliatko

odpovedam ma pravdu!:) pekne napisane.
to, ze niekto nieco nezazil, nevidel, neznamena, ze to hned neexistuje. podla mojej skusenosti take priatelstva su a su krasne a pevne;-)

odpovedam

ja mam niekolko takych priatelstiec, kde viem, ze tomu druhemu doverujem, vsetko si vravime, dokazeme sa spolu zabavat, porozpravat sa ale aj si poplakat. Doplname navzajom jeden druheho, lebo presne vieme, ze ten druhy chce povedat a napriek tomu to nie je laska. A nerozumiem, preco by skutocne hlboke priatelstvo medzi muzom a zenou nemohlo existovat. Podla mna je hlupost mysliet si, ze sa hned takyto dvaja ludia musia zalubit (hoc len jednostranne). Nevidim v tom problem a verte mi, ze take priatelstvo existuje :-)

ddxxww

Podľa mojich skúseností priateľstvo medzi mužom a ženou neexistuje. Vždy, keď som získala nejakého kamaráta, tak ma po určitom čase začal baliť. Keď som ho potom odmietla, viac sa so mnou nebavil a tváril sa ako keby som vôbec neexistovala. Podľa mňa ženy by sa rady normálne kamarátili s mužmi, ale muži nestoja o normálne kamarátstvo so ženami.

lea1111

ak sa zadari a navzajom sa fyzicky nepritahuju ani z jednej strany, taketo priatelstvo moze byt velmi pekne a pevne

kajka01

ja zastavam naror ze priatelstvo medzi muzom a zenou neexistuje....ale samozrejme ze sa vyskytne ale len vo velmi malom percente..preto som pouzila vyraz neexistuje z vlastnych mojich skusenosti ale poznam jeden max. dva pripady ze existuje.ale u mna to bolo vzdy tak ze skor ci neskor sa nieco zacalo ci uz nejake naznaky alebo nieco malo bolo alebo dokonca chodenie.potom mozu byt priatelia ak uz maju nieco za sebou medzi sebou a preslo ich to.ale to by som uz neratala do kategorie priatelstvo a nic nebolo samozrejme..

ivuliatko

podla mna existuje priatelstvo medzi muzom a zenou..ale take skutocne, ozajstne a to nie v pripade, ze nieco viac vam nedovoli dialka, vek, ale take, ked nic viac ako najlepsi priatelia byt nechcete, ked vsetko je obom stranam jasne.

evvvvva

ja mam stastie..mam takychto az 2...a nie su to homosexuali..normalni chalani, dokonca obaja pekni, ale intimnosti by som vnimala ako incest..fakt brachovia..a na 100 percent obojstranne...:)

veri23

To zistis podla jednej jedinej veci... kamarat ta sexualne nepritahuje.Proste nemas chut sa s nim milovat ani ine intimnosti ked spite vedla seba.Jednoduche..mozete sa objimat hladkat aj pobozkat ale francuzaky to uz nie..to uz nie je kamaratstvo...po 7rokoch som sa rozisla so svojim a kedze mame spolu dom,byvame spolu i spime ale uz nie ako partneri..vtedy vies,ze to je len kamaratstvo...