Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Bielenie zubov

AdulQa

mna by zaujimalo ci tie pasiky naozaj aj funguju... a este aj kao to skodi zubom.. ale neviem ci tu stretnem cloveka co to realne aj pouzil a ukaze mi pred pouzitim a po vysledok..

saska131

ja som pocula ze velmi dobra je biela perla, a je tu o nej na fore aj samostatna tema zalozena, dokonca nie jedna :) tak skus pozriet

ellison

Ahoj, ja som sa akurat vcera radila so zubarkou a vravela mi ze uplne super sposob je pieskovanie ( alebo tak nejako ). Stoji to cca 400 Sk, neskodi to a vybieli ti zuby o dva az tri odtiene. Trosku po tom mozu byt citlive dasna, ale na to staci pouzivat dva tri dni pastu na citlive zuby a je to ok.

henrich8

tie dlho pretriasane pasiky whitesrips z leopardu absolutne neodporucam!!!
Mal som z nich neznesitelne bolesti a nakoniec mi jeden zub po tyzdni vypadol....a az tak mi to zuby nevybielilo,dost slabe

Ian3

lolarocks-No tak ten signal white now,ja to beriem ako taky "make up" na zuby :D ked je nejaka vynimocna udalost tak si umyjem zuby tou pastou,a bielaci efekt mi vydrzi cca pol dna.Ale mozes si snou umyvat zuby pravidelne,bieli zuby aj na trvalo,dlhodobym uzivanim