Ahojte nemám sa teraz s kým porozprávať a tak píšem sem.ACh dnes mi je tak blbo.síce mám len 14 a moje problémy sú nič ked vôbec nejaké mám.V škole je nuda.Nič ma nebaví a stačí že pôjde jedna smutná pesniička a plačem.Najlepšia kamoška si ku mne v triede nesadlasedí s babou ktorá na mňa žiarli A to s ňou sedela aspon 6rokov.No kamoška jej asi nevedela povedať že chce sedieť so mnou.Mám už 2deň depku:(((je mi smutno:(nič ma nerozveselí.
Zlá nálada a úsmev nikde:(
Skus si najst nejaku fajn zabavu, idealne taku, kde by bolo viac ludi (sport, tanec..) .. je chyba viazat sa na jednu kamosku (okrem toho, stale sa predsa mozte kamaratit)
Podla mňa to môže ale aj nemusí byť problém. Neviem ako to u vás tam funguje takže to neviem presne určiť.
Ja mám 15 a som na tom opačne.
Ja som nemal do 14 rokov skoro žiadneho kamaráta... V škôlke som mal jedneho kamaráta a v škole maximálne 2-3... V 9. triede som našiel svoju partiu a tak isto najlepšieho kamaráta :) a hneď na to sa škola skončila... bolo to pre mňa strašné.. cez letné prázdniny blbá nálada, nič ma nebavilo. Pomohlo mi iba to, že som sa vyrozprával niekomu komu som veril. To bol môj najlepší kamarát. A vtedy som videl, že je naozaj najlepší, pretože mi pomohol za čo som mu teraz moc ale MOC vďačný.
No v tvojom prípade by som postupoval asi takto:
Ak je ta tvoja \\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\'najlepšia kamarátka\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\' stále najlepšia kamarátka, tak jej o všetkom povec. Porozprávaj sa s ňou. A ak si ty jej najlepšia kamarátka, tak spraví všetko pre to, aby to napravila. Ak nie je a nedajbože sa ešte aj \\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\"trochu pohádate\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\", tak zistíš že tvoja \\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\"NAJLEPŠIA KAMARÁTKA\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\" nie je tvoja najlepšia. Ale podla mňa to by sa nemalo stať :) neboj.. skús to.. povec jej o tom čo ťa to trápi. Povec jej o tvojom probléme.
A ešte ma jedna vec napadla. Ona si ešte doteraz nevšimla že máš takú zlú náladu? Alebo nedávaš to v škole tak najavo?