Ahojte! Mam priatela uz 3 roky. Mame vyborny vztah, vieme sa rozpravat dlhe hodiny, sex je tiez ok, je pozorny a lubim ho. Vela ludi nam zavidi. Ale.... Proste v poslednom case rozmyslam o rozchode. Furt myslim na to, ake by to bolo bez neho. A pritom nemam ziadny dovod na rozchod. Som sprosta? Takeho dobreho priatela si uz nikdy nenajdem.
som sprosta?
tak ked chces, tak si
Kaja, ja som uplne ineho nazoru. Podla mna ak co i len premyslas nad rozchodom, nejaky ten dovod musi existovat. Mozno si si to len doteraz nechcela pripustit. Si mlada a mas cely zivot pred sebou. Ak nemas istotu, dajte si pauzu a uvidis.
tak ked je vsetko ok,preco do toho rypes?malo by ti predsa nieco chybat a tebe evidentne nic nechyba.myslim,ze nie je vela zien v tvojom veku ktore by mali stastie na partnera aj v tom,ze sa vela rozpravate
tak ked je vsetko ok,preco do toho rypes?malo by ti predsa nieco chybat a tebe evidentne nic nechyba.myslim,ze nie je vela zien v tvojom veku ktore by mali stastie na partnera aj v tom,ze sa vela rozpravate
Usiko,a ako sa to da rozoznat ? Ci v niekom vidis priatela alebo muza/lasku ?
Kaja, mozno je problem v tom, xe v nom vidis viac priatela ako muza....
Ano, mam 20.
kaja20
asi sa mas velmi dobre.20 je tvoj vek?
Kaja, len tak mi napadlo...
Nemata ta nejaky chalan z predosleho obdobia, ktoreho si chcela a nemala? A teraz sa nevies odputat?
Inak aj ja sa pripajam k ostatnym- nehladaj problem tam kde nie je, uvedom sa a ano,nado to povedal natvrdo,ale otazka typu : Lubim ho, je uzasny...ale premyslam o rozchode vyznie sprosto... Chudak chalan, mozno si zasluzi lepsiu...
Ano, myslim si, ze si sprosta. Mala by si byt k nemu uprimna a povedat mu to, ze si sprosta a chces sa rozist, pretoze ti nic na nom nevadi.