Nechut k sexu

Príspevok v téme: Nechut k sexu
babizna

ahojte, mame s priatelom taky otvoreny vztah, ani neviem ci to nazvat vztahom, sme spolu, vsetko, takmer unho byvam, mame sa radi, len to neberieme vazne (je o 12 rokov starsi) takze zijeme pre danu chvilu, uzivame si to ako nam je spolu dobre a tak....posledne sme sa ale uz az tak nemilovali..teda tak casto, tak intenzivne a vcera sa mi viac menej priznal, ze s tymto maval problem aj v predchadzajucich vztahoch...ze ked ma pocit ze ten vztah zacina byt vazny...tak mu to proste nejde az tak v sexe :( velmi ma to mrzi, ja mam chut velmi casto, no on nie...viete mi poradit?? velmi mi to chyba :( no nutit ho nechcem ani tlacit nanho :(

bodocka

no a ta odpoved ze ked zacina byt vztah vazny tak sex mu az tak nejde ti nevadi? mne by ta odpoved vadila este viac... podla mna je to len vyhovorka ze ma vela roboty. aj moj chlapec ked je unaveny tak to nerobime ale povie mi, ze keby nebol taky unaveny tak by sme len nelezali:) ved normalnemu muzovi ktory lubi zenu aj napriek kolko ma roboty milovanie dobre padne. ci nie?:)

babizna

no tej moj k tomu pridal este to, ze ma teraz vela roboty v praci a aj okolo domu..(stavia).. ale ze nemam hladat vobec chybu v sebe.. no tak neviem..

ajca

Fu ta teoria o jaskyni je aj tak nejaka nefunkcna. Partnerovi dam dost casu aby do nej zaliezol a znova vyliezol(myslim tu ich martansku jaskynu)a aj tak na mna nema chut. Sex mame tak 2 krat do mesiaca! Ved to neni normalne. A pritom mame obaja do 20 rokov! Partner je vo vsetkom vynikajuci okrem toho sexu. Ale ako vidim jediny pomoze asi rozchod. Ved neni normalne aby po necelom rocnom vztahu ma odmietal v sexe ci? Cim to moze byt?

babizna

no, hovorila som s nim o tom, ak ste citali muzi su z marsi, zeny z venuse..poznate teoriu jaskyne...ked muz ma nejake problemy tak "sa uzavrie" v jaskyni, ma teraz vela prace v robote aj okolo domu ..vraj ale nie je ziadny problem vo mne, len, si potrebuje trosku poriesit veci.. :/ tak uvidime..

nnjjj

viem ako ti je ..tiez som mala priatela ktory chcel ovela menej ako ja..a preto sme sa kvoli tomu aj casto hadali..teraz mam ineho a sktorym nam to klape aj v posteli aj mimo nu:)sex je dolezity ..ked sa to nezmeni zmen chlapa.