Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Chorý život

Príspevok v téme: Chorý život
Kamoška

Ja to tu môžem okašlať. K.rvám sa darí a ešte vás zničia. Žilo sa mi dobre, kým mi bezcharakterní ľudia zničili, čo sa dalo. Ľudia vedia byť tak strašne krutí. Zničia vás, keď vidia, že ste naoko šťastní. Tačnem sa ja odteraz sťažovať, aby mi už nikto nič nezávidel. Pritom problémov mám kopu, len to nedávam najavo.

Petuska B

S políciou nenarieši nič :-) Akurát ju vysmejú. Ľudia ťa zničia iba do tej miery, do akej im to dovolíš. Pokiaľ ľudia cítia vhodný objekt- to jest vidia, že ti to niečo robí, že ťa to vytáča, tak to budú robiť ďalej, treba im dať jasne najavo, odkiaľ pokiaľ. Ja to obvykle riešim tak, že aký požič taký vráť, vtedy ľudia najlepšie uvidia, čo robia mne a zistia, že sa im to nepáči, najradšej mám potom otázku Prečo?? :-( No preto..Ku...vždy boli a vždy budú medzi ľuďmi, netreba sa s ničím chváliť, dnes ti závidia úplne všetko ešte aj chorobu :-) Je to choré ale je to tak, to je Slovenská nátura, preto mám oveľa radšej cudzincov, tam sa to nevyskytuje v takej miere ako u Slovákov. Slováci sú neprajní a závistliví ľudia! Keď sa ťa niekto opýta ako sa máš nikdy neodpovedaj Dobre :-))

Kamoška

Samozrejme mi pre ňu pár krát bola. Ale nedostala ju. Len podľa opisu mi to na ňu sedí. Nepríde vám to tak, že by bola rada na mojom mieste? Mne áno. Takže s ňou hodím reč. Prišla a malé v 7. mesiaci tehotenstva. Možno potrebuje psych.pomoc.
No nič, idem niečo porobiť.

sway

A co preboha potom s dcerou robi?Ved to je nechutne,asi by som ju zalozvala..
Co sa tyka zavistlivych ludi,aspon si zistila,ze kolegyna patri medzi nich,tak nabuduce radsej povedz,ze ste boli na chalupe ako v Turecku.A o pekne dojmy z dovolenky sa podel s normalnymi kamaratkami.
Pracovne a manzelske problemy ma v dnesnej dobe asi vsetci:-(Aj ked neviem,ci je tento fakt povzbudzujuci.
Drz sa,neboj vsetko sa da vyriest a bud naozaj opatrnejsia,co sa tyka ludi...Nenechaj sa priviest druhymi do depresie.

Kamoška

Práca, manželstvo, vkuse sa nám jedna ženská montuje do života, spriada proti mne všeliaké špinavosti. Chodí pre moju malú do škôlky akože je moja sestra.
V práci kolegyňa nevie prežiť, že som bola na dovolenke v Turecku, akoby to bolo Mexiko alebo ja neviem čo.
Zobrala som si dva dni voľno, lebo už nevládzem.