Ahojte,chcela by som sa informovat, aj ked sa o tejto teme uz vela popisalo, ci nema niekto zvas nejake skusenosti ako sa im prirodzene aspon trochu zvacsili prsia...viem, ze pomahaju aj antikoncepcia, ale chcela by som vediet, ci nepoznate nieco ine a kolko to asi stoji
zvacsenie poprsia
Momentalne je v kurze isty vyrobok s nazvom "prsia extra +"..funguje to na principe istych latok, ktore nahradzaju estrogeny a postupne stimuluju organizmus zeny k tvorbe tkaniva prsnej zlazy, co ma na svedomi rast prs..pri aplikovani 1-2 baleni zarucuje vyrobca trvale zvacsenie prs minimalne o 1 cislo...tento vyrobok zaroven dopomaha k znizeniu menstruacnych bolesti, spevneniu poprsia a pod..ceny za balenie 30 tabliet sa pohybuju okolo tych 250 Sk, za balenie 100 tabliet (ktore k lepsiemu ucinku odporucam) sa pohybuje okolo tych 720-760Sk...existuje este jeden frekventovany vyrobok s nazvom Gaba mladost, ktory funguje na narocnejsich bazach pre tvoj organizmus, preto zo skusenosti bab z okolia odporucam prsia extra +...vela stastia