Takze minule som bol chory mal som teplotu a tak som siel u doktorky potom asi tak o 2 tyzdne som bol tiez u nej a mal som anginu a teraz po 3 tyzdnoch som niejaky chory mam sople,teplotu,nevladzem atd. Podla mna je to spojene s mojou imunitou chcem dodat ze ked som robil bezecke lyzovanie tak vobec som problemy som s tym nemal problemy maximalne raz do roka chory.Neviete mi poradit ako to mozem zlepsit.
oslabena imunita ?!
Ten imunoglukan, čo ti radí Iloid.christmas je fakt super. Ja som to brala pred zimou a chrípka ma obišla. Keď ho budeš brať, oveľa skôr sa vyliečiš a nevráti sa ti to už.
ahoj, ked budes studovat aj ine veci, pozri si aj tuto stranku www.tachyon-om.com to pochopis, prestanes mat problem nielen s imunitou...papa..pekny den :o))
skús si kúpiť kvapky, alebo sirup Ecninacea purpurea, je na imunitu.
riesenie,
nobeloviek za medicinu je habadej. Zlepsilo sa nejako nase zdravie?
Pozri si napr. statistiky diabetes melitus - cukrovky. Slovensko a cely svet - vzrast. To iste rakovina, reumaticke choroby,.............
Tak kde su tí nositelia nobeloviek, hm?
Akunpunktura, akupresura, bankovanie, cvicenie taj-ci a ci-kung vedia mnohokrat pomoct. Vies o nich nieco?
Len to ma maly hacik: musi clovek sam chciet robit pre svoje zdravie.
Inak ani ihlicky nepomozu, ale su urcite lepsie, ako hrrrrrrrrba liekov, s mnozstvom vedlajsich ucinkov.
Fakt, kus si nastuduj aj ine veci, ako modernu medicinu
riešenie-keby žil dnes vnálezca akupunktúry istotne by cenu dostal a nie len jednu!!!!študuj ,aby si mal lepší prehľad aj o akupunktúre
MILY M4JK1 :-)!
AK MAS SKUTOCNE ANGINU, TAK POTOM ZA TVOJIMY PROBLEMAMI JE BUD NEDOSTATOK VITAMINOV (E, C), HORCIKA (Mg) alebo - a to je pravdepodobnejsie - mas totalne napadnute mandle BAKTERIAMI. Z TOHO JE UNAVA I OSLABENIE IMUNITY. POZOR, MOZE SA TO IBA ZHORSOVAT - OSLABI SA TI SRDCE, OBLICKY, PECEN. Daj si teda urobit na krcnom vyter z mandli - kultivaciu (na 100 tam mas lozisko hnisu!) a s mandlami rychlo von! A HLAVNE NEDAJ NA RADY VSELIAKYCH "IHLICKAROV" - SARLATANOV Á LA JANÍK, KTORI NECH SI SO SVOJIMI IHLICKAMI RADSEJ STRIKUJU SVETRE AKO BY MALI TAHAT PRACHY Z LUDI. Okrem pichania ihiel a vypisovania reklamy na seba na internete sa zjavne nevedia nijako inac vyliecit. UKAZTE MI PROSIM JEDINEHO AKUPUNKTURISTU, CO DOSTAL NOBELOVU CENU ZA MEDICINU A JA SI PICHNEM TIE ICH IHLICKY HOCI AJ...
(DAJ SI SKONTROLOVAT AJ ZUBY, CI NEMAS HNISAVY VACOK!)
ak máš kde,vyhľadaj akupunktúru a daj si posilniť imunitný systém-v akupunktúre máme na to dobrý "technologlický postup"
ja mam tiez oslabeny imunit. system kvoli onkolog. ochoreniu z pred par rokov.. a teraz si kupujem tabletky "imunoglukan" to su z hlivy ustricovej.. a potom este pijem kazde rano "alveo" - taka stava z byliniek a tak.. vrele odporucam!!