Prosim vas, ak potrebujem vyvolavacku, treba u doktorky daco platit??A na kolko je to ucinne? DAKUJEM
Vyvolat menzes
Ako sorry, ale to je dost velka blbost ze vyvolavacka zabere ak si uz v tom.mne ju dali 2 tyzden po tom a nezabralo to ani nahodou.tam ide o to ze ak mas cisty tak sa to precisti... asi tak dako
mne vyvolavačka pomohla. ale menzes som dostala tak o 5-6 dni. a neplatila som nic
A ak nezaberie agolutin,potom sú tu tabletky Norethisteron/nepamätám si presne názov/...mne zabrali.
vyvolavacia injekcia nesluzi na ukoncenie tehotenstva..to urcite nie..ale na vyvolanie menzesu..a niekedy nezabera ani na vyvolanie menzesu..
ahojky... neviem ci som to dobre pochopila: vyvolavacia injekcia pomoze aj do mesiaca od pocatia? teda ked sa uz zahniezdilo oplodnene vajicko? mozu mi ju dat aj na pohotovosti? prosim poradte co najskor...
haaat..nahodou..mne vino pomaha....
a neviete ci sa da vyvolat menzes aj nejako inak bez navstevy gyn.? Napriklad nejakou potravinou. A co je vlastne agolutin...co obsahuje? Hormony alebo nejaku latku?
no ja som platila 38sk,,, a mne to zabralo hneď, teda menzes som dostala daký týždeň po tom, ako mi pichli vyvolavačku... a ak si mala nechraneny sex a on sa do teba spravil, tak do 1 mesiaca ti môže gynekolog pichnut vyvolavačku a dostaneš menzes....
gfts-takze to ti 3-krat pichli injekciu?
neplati sa nic... ucinne to je ale zabralo mi to az na 3krat..