Preco mam taky tazky zivot stale nieco sa udeje

Príspevok v téme: Preco mam taky tazky zivot stale nieco sa udeje
zivotaosud

Ahojte..mam asi problem asi som prekliata...ide oto viem zivot nam dava take skusky ze ja uz nevladzem :,((...mam ist konecne robit priatelom do zahranicia uzasne koencne vyjde to je to na 80%....no tento tyzden budem vediet ci sa ide alebo nie ...vyzera to byt nadejne...konecne bude sama zit konecne to vyjde po takom dlhom case a s mojim chlapcom...konecne odidem o roiny roicov s kt velmi nevychadzam a uz vobec moj priatel...no dalsia sprava moj brat kt zije v amerike sa zeni....ja ho mam strasne rada ...no mna a mojich rodicov pozval na svatbu s tym ez letenky nam zaplatia oni....ide oto ze o pol hodiny som mala dat vediet ci idem...co by ste urobli na mojom mieste?????isli a uprednostnili jednu svatbu pred zivotom s priatelom kt sme uz dlhu dobu planovali ze niekam odideme prec daleko o rodicov...moja mama mojho priatela nema v laske mam nechat ju vyhrat a ponizit priatela ze nepozvali aj jeho a ist nechat ho a mozno zahanicie vyjde a necha ma opusti pretoze ja s nim nepojdem :,(((...a moj brat je tak isto dolezity pre mna ako on ..co mam robit kto mi pomoze?:?,(((

zivotaosud

hej no ja mam svojho brata strasne rada...mi do telefonu plakal ze sestrickam i nepojdes na svatbu ze je rodina dolezitejsia blizke osoby ...ale neide o pracu

swistica

ja by som sa rozhodovala podla prace, ak je to praca ktora by ma bavila, a viem ze by bol velky problem taku pracu ziskat znovu dala by som prednost praci