Preco mam taky tazky zivot stale nieco sa udeje

Príspevok v téme: Preco mam taky tazky zivot stale nieco sa udeje
zivotaosud

Ahojte..mam asi problem asi som prekliata...ide oto viem zivot nam dava take skusky ze ja uz nevladzem :,((...mam ist konecne robit priatelom do zahranicia uzasne koencne vyjde to je to na 80%....no tento tyzden budem vediet ci sa ide alebo nie ...vyzera to byt nadejne...konecne bude sama zit konecne to vyjde po takom dlhom case a s mojim chlapcom...konecne odidem o roiny roicov s kt velmi nevychadzam a uz vobec moj priatel...no dalsia sprava moj brat kt zije v amerike sa zeni....ja ho mam strasne rada ...no mna a mojich rodicov pozval na svatbu s tym ez letenky nam zaplatia oni....ide oto ze o pol hodiny som mala dat vediet ci idem...co by ste urobli na mojom mieste?????isli a uprednostnili jednu svatbu pred zivotom s priatelom kt sme uz dlhu dobu planovali ze niekam odideme prec daleko o rodicov...moja mama mojho priatela nema v laske mam nechat ju vyhrat a ponizit priatela ze nepozvali aj jeho a ist nechat ho a mozno zahanicie vyjde a necha ma opusti pretoze ja s nim nepojdem :,(((...a moj brat je tak isto dolezity pre mna ako on ..co mam robit kto mi pomoze?:?,(((

tazkyzivot?

No ja na tvojom mieste idem urcite na svadbu brata, ta sa uz nikdy nezopakuje. Ja mam 1sestru a je pre mna veeelmi dolezite, aby v taky dolezity den bola so mnou, ak by nahodou nemala prist, tak zmenim termin svadby alebo ju nejako donutim, nech zmeni svoj program nech je akokolvek dolezity, svadba je iba raz v zivote (teda aspon to kazdy tak planuje:-) tak ja tam surodencovu podporu potrebujem ako sol, priatel pochopi ak ta lubi a mozes ist za nim aj neskor. Nebud blba a chod za bratom. Tot moja rada. Stastny let:-)))

samajama

podla mna nevies, co je tazky zivot.. a co chces,aby sme ti tu poradili? vsak ako mame my vediet, aky mas vztah s priatelom a aky s bratom, kazdy ma na to individualny nazor, takze ti kazdy individualne poradi podla toho, ake on ma vztahy so surodencom a priatelom. Neviem, co tu cakas za zazrak. a ked chces nahlas uvazovat, nemusis taketo pi*oviny vypisovat na net s takymto nadpisom!!!! des, tie decka dnes...

zivotaosud

ach ja som nim planovala setko s rodino u inerozumiem on jedine on by mi pomohol ..kusim sa nim porozpravat dakujem pekne za radu:)

azkabana...

A zivot s tym, ktoreho lubime by nemal byt TAZKY...uz len ked to napises, nie je nieco v poriadku. Pretoze toho druheho mame pri sebe na to, aby sme sa spolocne lahsie prebojovali vsednostou dni:) nie vzdy je vsetko ruzove, ale vztah v ktorom je stale nieco na "riesenie"...neviem, podla mna si sikovne dievca, aby si bola nan odkazana...

azkabana...

Pozri sa...len nepis potom ze si prekliata a podobne veci. Nejdem a ani nemam pravo ta poucovat.Len ked mas s tym chlapcom tolko problemov, nie je zbytocne sa tak trapit???? Zivot je priiilis kratucky aby sme si mohli dovolit zabijat cas s niekym, kto nas len trapi - tym padom si nas absolutne nemoze vazit. Porozmyslaj nad tym kludne a mozno zistis, ze nebudu ziadne problemy, ak nebude v tvojom zivote ON. Smutok sa da par tyzdnov vydrzat, problemy ostanu roky ak clovek umelo natahuje nieco, co nema zmysel.

zivotaosud

ja kaslem na problemy ty mne ides davat ocom je zivot??? a ani ma nepoznas....mam problem s chlapcom vydrzim vela ale s nim mam problem tak ho riesim lebo sn im si neopradim ...nic viac ...

azkabana...

A uz tu vidim minimalne 3 temu, kde sa len stazujes...zmen trosku svoj postoj, ludi s negativnou energiou a myslenim nema rad nik. Kazdy ma problemy, len niekto ich nedava tak najavo. Trava za plotom nie je vzdy zelensia...Zi zivot s usmevom a kasli na riesenie somarin, kym nepride ponaucenie a skutocny problem...