Kurz sanitára.

Príspevok v téme: Kurz sanitára.
Lola11

Ahojte chcela by som si robiť dialkovo kurz sanitárky. Mal by to byť jeden rok.
Chcem sa spýtať ak už máte takýto kurz za sebou, ako to vlastne prebieha. Treba mať aj nejaké hodiny, alebo môžem sama študovať doma a potom sa už len na skúške ukázať? Je to tak možné? A je to aj náročné?Díky.

**jolanka**

no to by sme ale dopadli, keby sanitarka kafrala do roboty lekarom :D
mariaa ty ani len netusis co tu plodis za nezmysly. trufas si jedna radost. tvoje miesto by bolo v kuchynke a v kumbale pri podloznych misach. ci si myslis, ze by si rovno nebodaj asistovala pri operacii lekarovi?

jajkafr

jedna
o tom viem a preto to využívam ešte kým môžem. Vôbec nezávidím sestrám s dlhoročnou praxou, ktoré museli ísť externe študovať ošetrovateľstvo, aby neprišli o zamestnanie podľa mňa to je hlúposť. Možno by som to skôr spravila formou nejakých kurzov, ktoré by tie sestry doučili to, čo v tých rokoch neučilo, ale nie nútiť ich študovať a platiť si za štúdium toho čo už dá sa povedať vedia.

jedna

jajkafr ak mas moznost studovat denne, tak preco nie. ale zena, ktora ma rodinu a potrebuje aj zarabat, tak takej ostava jedine externe studium za nehorazne prachy

jajkafr

mariaa
najlepšie je robiť si svoju prácu a o inú sa nestarať. Aj tak ti nikto nezaplatí za to, že spravíš niečo viac. Zbytočne sa nadrieš a zadarmo.

jedna

nie, neprisla som vyryvat, iba som ozrejmila podmienky prijatia na studium osetrovatelsva. ak je to dla teba vyryvanie, tak nech.
aj tebe krasny slnecny den prajem

pa pa

[zruseny12]

a to zasa odkial mas,ze som upratovala v nemocnici?...ty si myslis,ze som tak hlupa,ze neviem, co znamena osetrovatelstvo...
... a ,co upratovacka...
vidim,ze si nejaka mudra...a nad teba niet...