ahojte! Rada by som schudla par kil tak 3-5. Chcem zacat najme pravidelne cvicit. Neviem sa vsak nikde jednotne docitat kolko by sa asi malo cvicit. Niekde citam ze staci 3-4 krat tyzdenne 20 minut, inde zas 30 min. kazdy den. Ako je to teda spravne? Rada by som cvicila zumbu. dakujem
tak kolko teda cvicit?
neschopnica
najlepsie je pomaly schudnut a potom si budovat svaly.lebo ked si tlsta a budes cvicit nabehnu ti svaly,tuk sa ti nespali a budes velka ako lod.
da sa robit obidvoje,ale je to zbytocny zaberak.aspoń pol roka maj kardio ako som pisal,a potom uvidis.najdolezitejsie je vydrzat,co dokaze malokto,preto tak ide biznis s liekmi na chudnutie,zazracnymi tabletami,dietami a pod.lebo nefunguju,ale ludia sa nechavaju radi klamat
ja mam na vas znalych otazku
v akom pomere ma byt ten aerobny trenig k posilovaniu
akoze chcem schudnut ale si aj posilnit svalstvo lebo som mlandrava, tak aerobny 40 minut obden a posilovanie kedy potom a ako dlho
alebo najprv schudnut a az potom trenovat svaly?
prosim vysvetlite mi dakujem
Cvicit by sa malo tych 45-60min obden alebo 4 x do tyzdna.Najlepsie je zaradovat do treningu najma kardio treningy, ale áj posilnovanie,aby sa spevnovalo svalstvo trosku.Tuky sa zacnu spalovat az po 20-tich min.Dovtedy sa spaluje svalovy glykogen a cukor.Najefektivnejsie je napr.behanie nalacno 30 min.Sama som vyskusala a pomohlo.Treba samozrejme cvicit tak,aby to cloveka tesilo a naplnalo.Po cviceni sa vylucuju endorfiny-hormony stastia.Clovek sa citi uzasne, plny energie a stastny.
obden 40 minut,pri tepe 220-vek krat 0.6-0.7
aeróbnu činnosť musíš mať cca 45 až 60min.
sumienka, cvicit by sa malo asi tak, aby si mala z cvicenia radost a aby si si neposkodila organizmus. z tuku zacinas chudnut po asi 15-tich minutach aerobneho cvicenia. je jedno, aky sport si vyberies, hlavne je, aby si cvicila s radostou a nie preto, ze musis. napr. ja som skusala posilovnu, ale vobec ma nenadchla a to som chodila asi 3x tyzdenne po hodine. neskor som zacala plavat a velmi som si to zamilovala. stalo sa mi vela krat, ze sa mi cvicit nechcelo, ale len co som sa nahodila do plaviek, bola to parada. robim to s radostou, viac-menej pravidelne a hlavne je, ze chudnem. a tak sa mi podarilo schudnut uz 5 kg asi.
každý druhý deň trištvrte hodinu. telo potrebuje regeneráciu, takže určite nie každý deň.
Zumba je super!!! pozri si to na youtube, tam sú videá, je to ako kombinácia aerobicu a takého latinsko-amerického tanca.
Neviem čo je zumba, ale pri posilovaní sa odporúča hodina, menej myslím nemá zmysel.A 20 minút 3 krát týždenne je myslím úplna blbosť, nech sa jedná o čokoľvek.