zly pocit- co to bolo?

Príspevok v téme: zly pocit- co to bolo?
danielaa

ahojte. sa mi dnes stala taka vec, ze mi doslo strasne zle. najprv ako keby mi strpli nohy, taky nepokoj v tele, potom ako keby ma zovrelo nieco vo vnutri a nakoniec sa mi rozbuchalo srdce rychlo a silno. neviem co to bolo. som sa zlakla ci to nie je infarkt, ale tak mam 22 rokov a necitim sa nejak zle, ani ma nepichalo pri srdci, ani nic take. ale mam strach. mam teraz svoje dni..mohlo to byt od toho? alebo od tlaku? alebo depka? poradte prosiiiiim:-(

karioll

to ako opisujes mohlo byt hocico.co tak ist k lekarovi?a k tvojmu veku,20 rocni zomieraju na infarkt a vobec ta nemusi boliet v okolo srdca.zeny vacsinou boli spodna sanka

Princesska

Ja by som o tom mohla pisat romany mne je tak denne, pozri na zaciatok si daj zobrat krv, chod na ekg, poprípade echo a ked tam bude vsetko v poriadku, len v mozgu chýba serototin, zabudni na to, keby sa to opakovalo chod za psychologom

katkaxxx

no.. velmi lahko to moze byt prejav uzkosti.. vyhladaj si nieco o strese a uzkosti na google.. to su typicke prejavy. niekedy vsak moze ist aj napr o tetaniu, co je myslim nedostatok urcitych mineralov v tele..

babenka1

nebolo to po fyzickej námahe? ja som raz takéto pocity zažila, keď som dve hodiny v kuse plávala. prišla na mňa slabosť, búšenie srdca a skoro som odpadla.