používa tu niekto tuto kozmetiku? ste s nou spokojny? chcela by som ju vyskusat, lebo moje vlasy potrebuju nejaku vyzivu,su suche a bez lesku...a zaujimalo by ma najviac ten spej co sa neoplachuje :)
Gliss Kur Hair Repair
lala - šampon ti nepomože, treba si robiť zabaly, zmiešať oleje čo maš doma: ricinovy, slnečnicovy, kokosovy, - zohriať
a vmasirovať do pokožky hlavy, - nechať 1-2hod posobiť...
Mozem sa opytat? Mam hrozne suchu pokozku vlasov ktory sampon je najlepsi??
Ja používam šampón z rady Oil nutritive a je skutočne veľmi dobrý, vlasy mám jemné a lesklé, kúpila som si aj expresný regeneračný kondicionér, ale ešte som ho nevyskúšala, ale mám veľké očakávania :)
mam cierny gliss kur a je uzasny mam vlasy jemnucke na dotyk a leskle.. pouzila som este aj kondicioner s ktorym su vlasy este jemnejsie na dotyk :) odporucam
ja mam oranzovy gliss kur total repair chcem sa spytat je aj na ochranu vlasov pred kulmovanim,zehlenim,ci krepovanim????
dakujemmmm!!!!
Dámy! ja som sitento cierny šampon, kondicioner a spray kupila dnes a nemozem vynachvalit... na kolko mam stitnu zlazu vlasy mam znicene a vypadavaju, hned po prvom pouziti mam vlasy nadherne, jemne no zaroven velmi pevne! nechapem ako tak lacno mozem nakupit a tak dobre to posobi! ak sa neviete rozhodnut urcite ho kupte mne naozaj velmi pomohol!!! dokonca je akcia ze k samponu mate pribaleny i ten spray cize mate zlavu okolo 1 az 2 euro! takze sampon,kondicioner, a spary ma visli 9.30 centov! uzasne! uz nikdy ziaden iny :)
Skúšala som rúžovú radu komplet šampón, kondicionér a maska. Nejako výrazne mi nepomohli + som mala veľmi rýchlo mastné vlasy.
Veľmi spokojná som však s nezmývateľným krémom - je vynikajúci, aj ked poslednú dobu ho nemôžem zohnať.... sprej plánujem vyskúšať...