Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Gliss Kur Hair Repair

alverde

lala - šampon ti nepomože, treba si robiť zabaly, zmiešať oleje čo maš doma: ricinovy, slnečnicovy, kokosovy, - zohriať
a vmasirovať do pokožky hlavy, - nechať 1-2hod posobiť...

Troska

Ja používam šampón z rady Oil nutritive a je skutočne veľmi dobrý, vlasy mám jemné a lesklé, kúpila som si aj expresný regeneračný kondicionér, ale ešte som ho nevyskúšala, ale mám veľké očakávania :)

dedka

Som velmi rada,ze mozem prispiet,gliss kur je vinimocna vlasova kozmetika,uz dlho som hladala takyto vyrobok.No nie sme rovnake,napr.z mojej rodiny ho pouzivam len ja ostatnym nevihovuje,no ale ja sa nemam naco stazovat

CLass

mam cierny gliss kur a je uzasny mam vlasy jemnucke na dotyk a leskle.. pouzila som este aj kondicioner s ktorym su vlasy este jemnejsie na dotyk :) odporucam

dfqbj

ja mam oranzovy gliss kur total repair chcem sa spytat je aj na ochranu vlasov pred kulmovanim,zehlenim,ci krepovanim????
dakujemmmm!!!!

janca012

Dámy! ja som sitento cierny šampon, kondicioner a spray kupila dnes a nemozem vynachvalit... na kolko mam stitnu zlazu vlasy mam znicene a vypadavaju, hned po prvom pouziti mam vlasy nadherne, jemne no zaroven velmi pevne! nechapem ako tak lacno mozem nakupit a tak dobre to posobi! ak sa neviete rozhodnut urcite ho kupte mne naozaj velmi pomohol!!! dokonca je akcia ze k samponu mate pribaleny i ten spray cize mate zlavu okolo 1 az 2 euro! takze sampon,kondicioner, a spary ma visli 9.30 centov! uzasne! uz nikdy ziaden iny :)

joni_

ja pouzivam tiez total repair 19 sampon a sprej, su dobre na suche vlasy bez lesku, ten sprej si davam na take trochu vlahke alebo celkom suche vlasy hocikedy a dobre... a este sa mi celkom pacil sampon s 1/3 kondicioneru dohromady, vtedy som ani ten sprej nepouzivala

honeycat

Skúšala som rúžovú radu komplet šampón, kondicionér a maska. Nejako výrazne mi nepomohli + som mala veľmi rýchlo mastné vlasy.
Veľmi spokojná som však s nezmývateľným krémom - je vynikajúci, aj ked poslednú dobu ho nemôžem zohnať.... sprej plánujem vyskúšať...