Som mlade dievca,mam vsetko co k zivotu potrebujem.Sme dobre zabezpeceni,mam skvelych rodicov,par vybornych skutocnych priatelov,vela znamych,viem sa zabavit,nemam problemy v skole,som kocka a aj tak som nestastna....velmi nestastna...ako keby som cakala nieco ine od zivota,ako keby ma nenaplnal..mozno mi chyba laskaa....teda to urcite,ale je to az tak vazne ,ze by som mala byt taka nestastna?co ak na nu budem cakat 15 rokov???:((
NESTASTNNAAA!!
unhappy:
A čo teda od života chceš aby si nebola unhappy ale happy???Robíš pre to niečo???
Vieš čo je paradox,že niektorí ľudia sa topia v totalných sračkách ale sú vdačný aspoň za to málo dobrého čo v živote majú.A ty ???Uvedomuješ si,že máš šťastie,že si zdravá ,že ak Tvoj otec pil tak už s tým prestal,že ako si písala máš všetko čo potrebuješ.Myslím,že život ti toho dal dosť.Ale dávaš aj Ty niečo iným okolo seba??hm?Ty všetko čo máš bereš ako samozrejmosť.Keby nie tak takto nerozmýšlaš .
rozmaznany spratek...
to ma mrzi,ze som ta rozplakala,ale aj tak. Ked si predstavim zazemie vacsiny mojich znamych,kazdy jeden z nich ma v rodine (v zivote) niekolko vaznych problemov a nemaju ani depresie ani nic. Zivot nieje prechadzka ruzovouz zahradou,problemy su prirodzenou sucastou,treba ich zvladat a ist dalej a nie si vytvarat dalsie ako to robis ty. Nevravim,ze si zla,len to budes mat v zivote velmi velmi tazke,ak v takejto situacii si taka nestastna.Tie skutocne problemy len pridu. Pravdepodobne to bude vychovou.Niesi pripravena na skutocny zivot,nemas spravne hodnoty ani ciele a si velmi slabucka osobnost.Drzim ti palce,nech to nejak zvladnes.A ak to nezvladas,vyhladaj psychologa.Ale ver mi, clovek moze byt stastni aj v tych najjednoduchsich podmienkach,aj popri velkych problemoch. Poznam ludi, ktori ziju z ruky do ust,maju nejake zdravotne problemy, ci vazne problemy v rodine,praci,sukromi a aj tak ked ich stretnem,su velmi pozitivni,v pohode a zvladaju. To ci budes stastna,alebo nie,zavisi len a len na tebe a zmene myslenia.Cim viac budes depkarcit nad somarinami,tym viac zleho k sebe pritiahnes.. tiez sa podvedome vyhybam depresivnym ludom,co nevedia co so sebou,je to normalne..
Prispevok od shockin ma rozplakal.Presne,mam vsetko co chcem a pritom som prazdna...tak strasne sa citim sama,ze ma nic nenaplna...Neviete si to ani predstavit..ked pisete ze moje problemy su banality,ja viem,ze sa deju okolo mna strasne veci...ale aj tak.Nemam zase zivot az taky lahky,otec ...sa dostal do zlej partie...stal sa z neho alkoholik,teraz nepije..ale ked vidim ze si da jedno pivo strasne trpim,viem ,ze bral aj nejake sracky drogy..zevraj obcas...vzdy sa o mna posrata,to viem...da mi vsetko co chcem,ale to neni vsetko..jeden obed v nedelu v nejakej drahej restauracii ma vobec nenaplni.A teraz kedze som celkom pekna tak ma aj malo kto ma rad..a este ked sa pekne obleciem tak to uz som kurva..cize ani s kamaratmi to neni take uzasne..ano pisala som ,mam par skutocnych priatelov..ale tie pohlady a reci nepriatelov ma rujnuju...ja neviem..neviem opisat ako sa citim..ale zle ste ma pochopili...
myslim, ze to nie je len o peniazoch. ja osobne mam rada peniaze, ale tak zdravo. nemam miliony, no nie som ani chudobna.
ja sama vychovavam 2 deti, mame vlastny domov, auto, chodime kazdy rok na letnu a zimnu dovolenku. kazdy z nich ma svoju izbu, priestor, nemusia znackove veci za kazdu cenu. milujem ich. vela s nimi rozpravam, zaujima ma vsetko, co sa tyka mojich deti, aj tie najmensie, pre niekoho banalne problemy. nikdy im nepoviem, ze nemam cas. da sa povedat, ze mame krasny, otvoreny vztah, doveruju mi vo vsetkom a ja im.
susedia od vedla: bohati ludia, ale iba materialne. tiez maju 2 deti,kazdy mesiac nove auto, doslova sa topia v peniazoch. navstevujeme sa, tak poznam aj ich deti. dcera je zavisla na PC, z izby ani nevychadza-matka spokojna, moze si kludne vypit kavu a pozerat telenovelu.otec- podnika, zevraj aj v noci, takze nikdy nie je doma. syn 12r. si rad pofajci travu, aj normalne cigarety. nikdy som ich nevidela, ani nepocula, aby sa len tak rozpravali, ci na seba usmiali. no pre ich rodicov je podstatne to, ze maju super dom, drahe auta, deti znackove oblecenie. no komunikacia ziadna. tym detom chybaju rodicia, laska rodicov. a je to smutne.
tvoj problem je,ze mas vsetko,a si to nevazis.. Ludia co maju vsetko su casto nestastni,lebo uz nevedia ani co chcu, a co by od "nudy" robili,za cim by s hnali a nikdy nemaju dost..v podstate mi je ta luto a mi je aj smiesno,co to mas za problemy.nechcela by som byt na tvojom mieste a byt taka prazdna..sorry za uprimnost.
evidentne sa nudis,ze?
to mi odlahlo...ja som nemala ani polovicu toho co ty aj tak som bola nestastna. takze keby som to mala, aj tak by som bola nestastna :)) ach tie hormony
No, ked prides o vsetko co mas teraz, potom si uvedomis, ake si mala vlastne stastie.
kolko mas rokov?