boli sme na chate. a ona mi normalne šmrncla nožom cez líce. ja mám pocit, že to urobila naschvál. ževraj to bola len náhoda,pretože bola tma. deň predtým mi hovorila, že sa mám ako vyzerám a ona je na nič. mala som, ranu, ktorú mi museli zašívať. jazva sa jej podarila. ale ja mám s nej normálne strach. všteci to brali ako nešťastnú náhodu. že ona sa v tme zľakla, mala nôž v ruke a vystrela ho pred seba. ale mne sa až taká tma nezdala:(.
kamoška ma porezala nožom
urazat vie kazdy
Ved sa nehadajde, nech sem Betkai napise nieco k tomu... mne sa to tiez zdalo trosku vymyslene, ale na druhej strane to netvrdim.. len ma to napadlo.. tak co Betkai? Som velmi zvedava co npises..
PS- mne keby niekto spravil jazvu cez cele lice, okamzite by som ho dala na policiu a vymamila z neho najmenej pniaze na plastiku.. a hlavne by som urcite prve dni koly tomu plakala ako teraz vyzeram s jazvou.. ale mam pocit ze Betkai to nie je nejak extra luto..
inu odpoved som samozerjme ani necakala. vsimla som si ta, da sa povedat, ze v kazdej teme ta je plno a dost mudrujes, aj napriek tomu, ze dokopy nic neovladas. kazdy by mal pisat a radit tam, ak si je isty, ze dannu vec ovlada, resp., ma s nou osobnu skusenost. neber to ako urazku, ale ako fakt.
nie nemyslim
jajka001-, ja neviem kolko ty mas rokov, ake zivotne skusenosti a ake vzdelanie, ale si dost od veci. nemyslis?
a myslis ze vsade sa dodrziavaju predpisy? ze ked sa niekomu nechce vypisovat papiere a ona netrvala na tom
jajka001-, pretoze pracujem na urgente ako sestra a viem, ako to chodi. my musime ohlasit na policii kazdy uraz, ktory si pacient neprivodi sam! tak preto jej neverim. a aj preto, ze takyto ludia su po takejto zlej skusenosti vo velkom soku a ona si tu veselo vypisuje. skus si predstavit samu seba akoze si na jej mieste, tak pochopis, ze si to vymyslela.
preco by to hlasili, ked to brali ako nehodu
Beatkai, neviem preco, ale mam z teba pocit, ze si si vsetko vymyslela. prepac, ale jednoducho to nema logiku, ze ta vraj poreze kamaratka v piatok vecer, v nemocnici to nenahlasia na policii, co sa musi urobit, ak ti to niekto iny sposobil a potom si tu v sobotu rano nekluses na net a veselo si pises.
podla mna, keby sa ti to fakt stalo, tak, ako si to tu napisala, tak PC by bol posledny na com by som mala chut! zrejme tu riesis svoj mindrak.
Ona sa robila, že je v šoku. Na pohotovosť išiel so mnou kamarát, ja som aj povedala, čo sa stalo, ale viamcmenej som bola v takom šoku, že už ani neviem, čo som povedala. Zašili mi to a povedali mi, že nabudúce máme byť opatrné. Však stalo sa to v piatok večer, je to úplne čerstvé. V soboru som išla hneď domov:(. Chcem ísť zajtra aj ku mojemu obvoďákovi. Po ďaľšie čo mám robiť s tou jazvou, myslíte, že len plastika? Veď nemáme peniaze na rozhadzovanie. J chodím popri škole brigádovať pomáham našima teraz toto:(.