kamoška ma porezala nožom

Príspevok v téme: kamoška ma porezala nožom
Beatkai

boli sme na chate. a ona mi normalne šmrncla nožom cez líce. ja mám pocit, že to urobila naschvál. ževraj to bola len náhoda,pretože bola tma. deň predtým mi hovorila, že sa mám ako vyzerám a ona je na nič. mala som, ranu, ktorú mi museli zašívať. jazva sa jej podarila. ale ja mám s nej normálne strach. všteci to brali ako nešťastnú náhodu. že ona sa v tme zľakla, mala nôž v ruke a vystrela ho pred seba. ale mne sa až taká tma nezdala:(.

bettyB

Beatkai, ja som z tvoho prispevku nevycitala, ze chces nejaku radu . a aku radu by si vlastne chcela od ludi na fore? troska si sa sama zamotala, ked raz tvrdis, ze nie je jednoduche udat kamaratku na policii a na starne druhej, ze zajtra ides na policiu. to som fakt nepochopila. potom z akeho dovodu ides na policiu? mala by si menej citat v novinach ciernu kroniku alebo si vymysliet doveryhodnejsi pribeh, ktoremu by uverili aj ludia s vyssim IQ, nielen taki, co tu chodia z nudy.

mozno

Ved uz na to nemysli, jedna ti neuverila ale ostatni hej... tak si to tak neber .. no my nemozeme vediet co mala zalubom tvoja kamoska, ty ju poznas a musis vediet sama ci je schopna urobit take nieco naschval.. skus o tom popremyslat a ak prides na to ze to urobila naschval, tak ju urcite udaj, aby si dostala aspon peniaze na pripadnu plastiku a aby si jej nenehala tu radost ze jej to vyslo ako chcela.. a este, uz sa ti ozvala? myslim vcera, dnes? lebo aj by som ja toto urobila dajme tomu nie naschval, urcite by som sa citila strasne zle a tej kamoske sa snazila co najviac pomoct, dat jej najavo ako ma to mrzi.. ako sa chova ona, dnes vcera atd?

Beatkai

A vy ako viete, že ja neplačem. Hľadala som tu radu a včera večer som dostala strach, tak som to sem napísala. Do rána som nevdela poriadne zaspať.
Strašné pokrytectvo. Vďaka.

Zajtra idem na políciu k našemu známemu. Mám 16 rokov. A ako hovorím sama neviem, čo si mám o tom myslieť. Ešte sme aj popili, nie veľa, ale popili. Je to asi 4,5 cm.

mozno

A aky dlhy mas asi ten steh cez lice?Si si ista ze ti ostane jazva_? A kolko mas rokov ty a tvoja "kamoska" ... verim ze je tazke udat kamosku, ale ak to urobila zamerne, je to este kamoska??? Chces aby bola na seba este aj pysna ze to urobila a nic z toho nemala? A nevyznam sa sice do poriadku polcie, ale myslim si ze cim neskor tam pojdes, tym to bude pre teba tazsie nieco dokazat..

Beatkai

betty B ale ja naozaj nemám slov z tvojej vety, ona si to veselo vypisuje. Vieš čo idem sa opiť a plakať v kúte, asi to by som mala podľa teba robiť a ty sa vytešuj z toho aká si skvelá sestra a že to tak chodí na celom slovensku. To úžasné vybavenie bolo myslené v úvodzovkách.

Beatkai

Vy to vôbec nechápete. Veď sme tam aj trošku popili. Akurat jeden chalan nepil, čo bral antibiotika a ten išiel so mnou do dediny na pohotovosť. Inak úžasné vybavenie tam mali. Dokonca mi to zašívala sama doktorka, neviem, či bola taká zdatná, ale myslim, že odviedla dobrú prácu. Po ďaľšie myslíte, že to je jednoduché len tak udať kamošku? Ja som sem napísala len svoje pocity, tak ma tu láskavo neodsudzujte. Čo sa vám mám odfotiť, aby ste mi uverili? Neviem, čo je na tom nepochopiteľné. Stalo sa už veľa podobných prípadov, asi nečítate noviny. Preto to aj mňa napadlo.

Beatkai

Betty B nehnevaj sa a kde mám akože byť, nah ánať sa po vonku s kamošmi a skákať meter padesiať? Ja si tu veselo vypisujem, neviem odkiaľ si to zobrala. Som doma, učím sa pritom mám zapnurý počítač. Si ma urazila.
Ja som k tomu dostala len správu a že si to mám riešiť sama v mojom meste. Si predstav, že som bola 90km mimo. A ak je to tak ako hovoríš, tak potom buď hrdá na svjoch kolegov.