velikánske vnady

ano, aj

Moja skusenost je, ze vacsinou chlapov sa prizna k maximalne trojkam a po tajme snivaju o uplne inej velkosti ..., ale to nepripusta, lebo na modnom mole take nebehaju, nie je to in a budilo by to dojem, ze ho u zien zaujima len postava a nie "duchovno". Vobec sa tym netrap, nemusis sa nutne pacit uplne kazdemu, staci ak tym co sa budes, budu stat za "hriech" a budo vediet ako krasne zhresit ... to je dolezitejsie, urcite .. A ten rozny tvar je zanedbatelny, ked Ta zbada vyzlecenu, nebude vediet kde je sever a nie porovnat velkosti, ci tvar v mm ... Viem o com pisem, troska prijemna baculka (ziadna idealna postava, zadok na ktorom je moze "pohodlne sediet", brusko pokial nebudi dojem tehotenstva je ok ...), prsia ak by som si mohol vybrat mam rad aspon 4 a viac, prijemny usmev, vona, iskra v oku a ze ma hrb by mi musel aj po pol roku ukazat niekto iny .... ak chces este nieco vediet, tak kludne napis 431943@gmail.com , drzim palce ...

DJ HiDe

psnatá, tak ja medzi tuto skupinu zrovna nepatrim :)
kazdemu muzovi sa viac pacia pekne pevne 4-ky, ako malinke ledvaviditelne jednotky, i ked si to malokto z nich prizna, a pre vacsiu duchaplnost napisu to, co napisu...
velke prsia muzov viacej drazdia, vedia pozdvihnut tvoj sexepil a niekedy aj sarm, preto si myslim, ze taketo problemy by si vobec nemala riesit, uz len z jednoducheho dovodu...nie je to problem, ale vyhoda, ktoru ti udelila matka priroda :)

jana2

Prosím ťa,netráp sa tým.Máš azda nejaké zdravotné problémy?Prečo by ti to malo vadiť,že ich máš väčšie?Aj ja mám väčšie prsia a absolutne nikdy mi to nevadilo.

psnatá

jasne, ved vsetci chlapi hovoria ze maju radi mensie. A aj ked nie mensie, tak aspon pekne tvarovane tak akurat do ruky

katika88

Moja zlata ked mas take velke prsia tak rozhodne nosievaj pravidelne podrsenku a nechod len tak bez nej lebo ti potom zacnu ovisat, to ti dobre radim.A k tej velkosti, nemas sa zaco hanbit niektore baby lamentuju ze maju mini prsia tak coho sa bojis?Vsetko bude ok.

mifor

Ja som mala podobný problém. Mala som veľké prsia, ešte k tomu asymetrické a mám drobnú postavu. Pred niekoľkými rokmi som preto podstúpila operačné zmenšenie.