lacne ubytovanie v ba

ojka

hej, na Starohajskej 4, ten druhý internát sa volá Starohajska 8, ale ak sa to bude platit do predu alebo ako, važne neviem, tak u nás býva "veduca" na intraku len cez týžden cca do tretej poobede, .... no však skus tam napísať a daj mi potom vedieť, že čo odpísali, sama som zvedavá, potom by sa ešte niečo poriešilo (:

suuuuurne

hej hej chodim na EUBA a v sobotu zacinam vzdy rano o 8:30 a v ten den sa nemam ako dostavit nacas, vzdy by som meskala nejaku pol hodinu a vraj niektori profaci si zapisuju vsetko a to by som musela cestovat vzdy uz o nejakej tretej v noci a potom do stvrtej pocuvat prednasky, tak preto riesim ubytovanie...obac budem u kamosky v trnave prespavat ked bude ostavat na vikendy to mam nejakku pol hodku vlakom takze to sa da...takze skusim zajtra ten email poslat, ze co mi napisu, ja budem vzdy len na jednu noc z piatku na sobotu,a ty si na starohajskej?

ojka

a to chodíš na EUBU? na Starohájskej (to je ulica) su dva internáty, a nahlasovať sa to má dopredu, že kolko noci to bude a taka asi sa hned aj platí.Je to v petržalke a z najbližšej zastavky ide odtial aj MHD rovno ku škole. Ale určite by som sa teda ešte informovala aj prostredníctvom toho mailu ako si písala,že čo s tym internatom, čo ti posielali.Ceny tiež nejak neovladam, ale čo som mala ja sestru ubytovanu 2 noci u seba na izbe, tak platila 2 € za noc, ale tak ked budeš chciet vlastnu izbu,vážne netuším.Asi to bude viac, ale určite to bude lacnejšie ako v nejakej ubytovni či penzione podla mna.

suuuuurne

a nevies ze ci sa to treba nejako skôr nahlasit alebo ako? lebo co mi domov poslali ze ci chcem intrak sice neviem preco ked som na externom tak tam bol mail na niekoho kto ma na starosti intraky tam som chcela napisat mail....a ten na starohajskej to je daleko od skoly? lebo neivem nepoznam to tam, a pribliznu cenu za noc nevies?

ojka

no intrak čo je na dolnozemskej pri univerzite, to neviem, ale na starohajskej podla mna hej, kamaratky tam mali vela krat ubytovaných známych na prístelke, alebo sem tam aj nejakého rodiča v samostatnej izbe (; Tak podla mna sa to dá...

suuuuurne

hej pocula som uz aj o tom ze ubytuvavaju internaty a nevies ci nahodou aj na ekonomickej ubytuvavaju? lebo vraj kazdy intrak to nerobi

ojka

myslím,že keby šlo len o víkend, teda noc, dve, tak by sa dalo aj na vysokoškolskych internatoch ubytovať, nie je to často ktoviečo,ale lacnejšie ako nejaké hotely alebo penziony...