mám o 8 rokov mladšieho kolegu robíme spolu už 7 rokov, viem cítim to, že ku mne niečo cíti, ale ja mám zábrany keď padne nejaká dvojzmyselná narážka, ako by som začala od témy utekať, aj od neho, pričom aj ja k nemu mám blízko, obidvaja sme zadaní, máme rodiny, hoci sú už deti dospelé, stále váham, ale musím naňho myslieť, najradšej by som bola stále v jeho blízkosti, nuž teraz radte
vzťah s mladším mužom
Lina, presne čítaš moje myšlienky, samozrejme po 30 rokoch to už nie je ako predtým, ale manžel je stále fajn, máme svoje klady aj zápory, ale poznáme sa a berieme sa taký aký sme, len som to chcela počuť aj z iných úst, ďakujem pekne
Doma to uz poznate mate to stale.Manzela poznate v kazdej situacii.S kolegom ste len pol dna.Dokaze sa pretvarovat a v podstate mu nejde o zivot lebo je v praci.To ze vas pritahuje neberte tragicky.Berte to ako ozivenie.Kludne nanho myslite.Vecer doma ked zavriete oci myslite na neho a mozno si ozivite aj vecerny zivot.Nie je to tragedia.Stava sa to mnohym.Je len otazka ako sa k tomu postavite.Rusit isty a zabehnuty sposob zivota?Urcite mate rada svojho manzela a samozrejme ze to uz nie je take ako pred svadbou,ale roky prezite spolu znamenaju vela.
takze vy ste obaja zadani, ty si vydata, on zenaty... ? A mozem sa spytat na vas vek? Pocuj a co ti dava ten pocit, ze k tebe nieco citi? Medzi kolegami je normalne, ze maju dvojzmyselne narazky, ja neviem, ale chcem ta varovat, aby si si to vsetko nebrala prilis vazne..