Takze mam facebook uz dlhsie. Ale nejako extra ho nevyuzivam, sem tam pozriem, co nove. Zorganizujem nejaku akciu a vylet, turu. Ale. Mam tam kamosky a tie tam snad davaju vsetko. Fotky vsetkeho. Niektore maju 30, maju dieta. Uverejnuju tam fotky, ktora si co lepsie kupila, lepsia znacka. Dietatu daju do ust cigu a tak to zverejnia, vsetky alkohol party, sex party. Pozy tam hadzu akoby boli nejake s pardonom slapky.
Mylsim, ze som vazne k svetu, ale take fotky zverejnovat? Pisat statusy, dnes idem o.ebat desat tisic. To som taky status dnes nasla. Idem zam urobit rekaciu. proste sa mi to nepaci.
Cim to je? Nedostatok sebavedomia, snaha uputat alebo inteligencia v haji?
Pisem to na portal zdravie, lebo podla mna ma toto suvis so psychickym zdravim.
Facebook, je toto normalne?
presne tak ,je to raj uchylov a preco by taka 15 ka nenaletela.cest vynimkam,ale stava sa to a nie zriedka.uz azet je svintvo,toto je len jeho rozpracovanejsia mutacia.ja len ze vacsina z nas bude mat niekedy deti,a ja teda neviem ci by som chcel aby moje dieta vychovaval nejaky facebook.viem je to aj o sposobe vychovy,lenze niektore veci clovek mozno ani nevie ustrazit ako by chcel.
Darika, v tvojom prípade je to pochopiteľné a podľa mňa toto bol aj zámer FB.
Mne osobne išlo maximalne na nervy tie ponuky na priatelstva od kadejakých ,,már z horného kotrbálova" :)
normalna nie je dnesna doba celkovo vo vseobecnosti, nechapem ako sa to vsetko posunulo, kde sme boli v 15ke my a ke su baby teraz hrozne!!!na net davaju svoje nahe fotky, alebo v pradle a na to balia chalanov. a potom idu na stretnutie na slepo a tam ich caka 50rocny uchylak ktory ich znasilni...a potom sa cuduju...
uplne by som taketo fora zakazala a aj vsetky albumy, aby ich kde kto okukaval, je to trapne
Pauli,mas pravdu,ale ked si kedysi byvala s ludmi a teraz nemozes,lebo si daleko,tak ti pride mile,ked si mozes citat co prave teraz ten a ten clovek robi.Ked chcem rozpravat,idem na skype,ale takto vidim viacerych ludi,vidim ako su na tom ich rodiny,deti,ako budu travit Vianoce...Naozaj zalezi,ci je tam kto zo zvedavosti a obzerani cudzich fotiek alebo s cisto dovodu,ze s tymi ludmi byt nemoze.Ja tam napr urcite nemam manzela.Toho mam doma.A davat si tam cudzich len do poctu?Keby som bola aj ja doma,nepotrebovala by som FB.
a tak neviem ale ak už mám na niekoho kontakt tak si radšej v súkromi píšem cez skype :) ja FB tiež nemusím...
facebook je obycajna namotavka na ludi.pisat si tam nalady a co prave robim.stavat sa fanusikom nezmyselnych ludi a veci.komentovat velakrat pridrbane fotky a videa.niekedy rozmyslam ,kam sme sa to dostali.ale bude aj horsie
Tak tak, ľudia sú rôzni. Nik nás našťastie nenúti správať sa podľa druhých, a tak keď sa ti facebook nepáči aký je, nemusíš tam chodiť vôbec. Akcie sa organizovali už pred jeho vznikom, fotky sa šírili už pred jeho vznikom a chatovalo sa už pred jeho vznikom. Ale ak ho predsa len potrebuješ, uprav si ho podľa seba, ako už zopár ľudí poznamenalo. =)
Asi zabudate,ze facebook je taky, aky si ho nastavite. Ked nechcete zbierat priatelov ako huby, tak si ich jednoducho nepridate. Ak nechcete vystavovat sukromny zivot, tak to nerobite. To, co robia vasi znamy, alebo priatelia vam moze byt ukradnute, to sa uz netyka vas. Takze o com je tato diskusia? Ja mam napriklad pre fotky vytvorene specialne skupiny uzivatelov, ktore to mozu vidiet. Facebook je modifikovatelny viac ako plastelina, len ho asi neviete spravne vyuzivat
aj mna :D:D:D
darika :DDDDD to ma zabilo:DDD