Takze mam facebook uz dlhsie. Ale nejako extra ho nevyuzivam, sem tam pozriem, co nove. Zorganizujem nejaku akciu a vylet, turu. Ale. Mam tam kamosky a tie tam snad davaju vsetko. Fotky vsetkeho. Niektore maju 30, maju dieta. Uverejnuju tam fotky, ktora si co lepsie kupila, lepsia znacka. Dietatu daju do ust cigu a tak to zverejnia, vsetky alkohol party, sex party. Pozy tam hadzu akoby boli nejake s pardonom slapky.
Mylsim, ze som vazne k svetu, ale take fotky zverejnovat? Pisat statusy, dnes idem o.ebat desat tisic. To som taky status dnes nasla. Idem zam urobit rekaciu. proste sa mi to nepaci.
Cim to je? Nedostatok sebavedomia, snaha uputat alebo inteligencia v haji?
Pisem to na portal zdravie, lebo podla mna ma toto suvis so psychickym zdravim.
Facebook, je toto normalne?
Podľa mňa, veľká výhoda na FB je v tom, že to, čo napíšeš, si môžu čítať len a len tvoji priatelia, nik iný. Nie je to ako napr. na pokeci, že tam si ťa môže pozrieť hocaký úchyl a pod. A nie je to napr. ako BOOOM, lebo FB je bezplatný. Len to dosť pokašľali tým, že ho zmenili (novinky), odkedy sa tam "nasťahoval" veľký počet ľudí. Ale aj tak mám FB najradšej. :)
Niekto si pise tam.. niekto si pise na zdravie.sk Ludia ved predsa aj vy tu teraz riesite veci, ktore vam ani zivot nestazuju. Tak preco opovrhujete facebookom?
V krcmach su aj alkoholici,vo vazniciach aj nevinni,u doktorov aj hypochondri,v obchodoch aj jedla po zaruke...a na facebook-u aj nenormalni.Bud im to napiste,alebo si ich nevsimajte.
darika: nehovorim,že tam nemam profil ! Ja len vravim,že akí su trápny tí ludia čo tam to všetko riešia,ja osobne by som to nikdy nerobila,lebo si vážim seba a svoje súkromie! Nemam proste potrebu vešat všetko na nos druhým!
Tak bud hrda nadalej.Pokial dobre citam,tak si to doho stada patrila aj ty,ze?Ale ked ti prestane nieco vyhovovat,tak treba na to stado nahadzat,vsak?
Hnedoocka 30
Ked čitam čo si písala,tak som si zaspominala,no povedz nebola to paráda to nase detstvo, skákat cez gumu , schovavačka, vybijaná,rozne súťaže pred domom.Som smutná,že terajsie deti uz ani nevedia čo to je , uz len same pocitače, virtualny svet, uplne sme tomu prepadli. Dnešne deti nemaju vobec pohyb!!! skutočné zážitky!!! no myslim všetko ide dolu vodou !!!
Podla mna je uplne choréé čo tam tí ludia na facebooku stváraju.Cele dni sú tam,kolkí známi popritom tvrdi,že oni sa v praci idú potrhat..hahaha.Písu tam statusy,dobre že nie ze teraz si idem pr.... no hrozne!!!Davaju tam milion fotiek ,aby to vsetci videli,lebo asi inak sa zviditelnit títo ludia nevedia,ved to je tak traaapne.Som na seba hrdá,že sa vymykam zo "stada".
shauli, kasli na to
Mne je z toho niekedy az doslova do placu, ked vidim v akom drbnutom svete zijem...
Návod na definitívne zrušenie účtu: