Udržiavačka po 90dňovej diete

Príspevok v téme: Udržiavačka po 90dňovej diete
lenka79

čaute kočky, kedže budúci týždeň končím s 90 dnovou dietou, chcela som sa spytat, ci nemate skusenosti s udržiavačkou po, viem, ze by sa nadalej malo ranajkovat ovocie ale dalej neviem, ze ci uz sa normalne je alebo ci sa nadalej dodrziavaju jednotlive dni, dakujem vopred za vsetky rady. Schudla som nejakych 13-14 kg ttazke som spokojna a nerada by som ich nabrala naspat.

Veronika1603

ja som 90-dnovku drzala len 45 dni,schudla som 6 kil-co mi stacilo...bol februar takze pol roka dozadu a nepribrala som ani gram co sa cudujem,podla toho co vsetko jem aj sladkosti a take a nic nepriberam...nepokazi metabolizmus-iba ho zmeni -k lepsiemu..telo nepotrebuje tolko jedla ako predtym..teda aspon u mna to funguje...jem 5 krat denne v malych porciach,vsetko a v pohode..jedina dieta ktora vam zaruci ubytok na kg a hlavne na centimetroch a dovolite si pri nej sladkost aj pizzu,pagace...super

ivula

ahojte, no tiež ma zaujíma že čo nastane ked skočím s touto 90 dňovou dietou, ale nechce sa mi nejak veriť že ked sa človek neprežiera tak by toľko pribral, neviem no moc sa mi nechce veriť že ked sa sestra zdravo stravovala že by toľko pribrala

lenka79

no ja poznam tiez par ludi co pribralali ale poznam tiez dost ludi co si to drzia a citia sa stale fajn, takze to je pre mna dostatocna motivacia a dakujem ti za podporu. Viem , ze je aj knizka ale tak myslela som ci by niekto neporadil, lebo aj 90 dnovka je v podstate len o receptoch a základne delenie a pravidlá su na prvých 5tich stranách, takze si myslim ze skoda to aj kupovat. Takze este raz keby sa niekto nasiel bola by som mu velmi povdacna, pekny den a vsetkým chudnúcim drzim palce. Drzte sa

simonkaBB

existuje vraj kniha - pokracovanie 90dnovej diéty, volá sa to ďalších 90 dní, alebo tak nejako....inak ta asi nepotesim, moja sestra po 90dnovke nabrala este vieac ako schudla, pritom sa stravovala zdravo, ale vsetko sa na nu lepilo...za pár mesiacov mala 20 kg navyse :( vraj 90dnovka uplne znici metabolizmus, takze telo si zo vsetkeho robi zasoby...budem ti drzat palce, aby si si hmotnost udrzala