Ake tabletky podla vas pomohli Judyniovej?

Petuska B

Ano je pekná žena ale je strašne afektovaná a také nemusím. Nehanbila sa dať si plastiku ale hanbí sa to priznať? :-)

exter

Nikto tu nikomu nezavidi... Riesi sa tu to, ci jej zabrali tabletky a ked ano, ake. A evidentne ze ma silikony, ved to vidi aj Stiev Wonder! Hovori sa tu o tom, ze aka je trapna ze si vymysla a kazdy sa len ne nej smeje. Ja som za silikony, je to kazdeho vec co robi so svojim telom....

janka113

S1M plne suhlasim
je to jej vec, toto je len cista zavist co tu pisete.
v zahranici je to bezne tam taketo hluposti nikto neriesi bo kazda tam ma plastiku este sa stym aj chvalia ale u nas je to teda ine

S1M

Ked s niecim nie ste spokojni a da sa to upravit tak preco nie :) Ak by vam to psychicky pomohlo a este ked by vam to malo vynasat aj peniaze, tak nie je o com.

Petuska B

Nechápem čo riešite. Závisť? Však nech má plastiku kto chce, je to ich vec, keď sa im to páči a majú na to, nech sa páči. I keď je dosť trápne tvrdiť, že jej narástli prsia z tabletiek, keď je evidentne, že má silikóny. Asi si neuvedomuje, že to rozoznať kto má pravé prsia a kto silikóny.

lucy333

heh to bol riadny vtip ze zora nema plastiku prs, presne tak ked som si pozrela jej fotky spred 20tich rokov ona bola totiz moj vzor, vtedy bola kulturistka, a kulturistky nemaju prsia bo drzia prisne diety, na tvari ma spraveny nos vtedy mala supy nos, a bohvie co este

:)

Zora Czoborova nema platiku prs, pozrite si jej fotky spred 20-tich rokov, vzdy mala take. Ona ma taky typ postavy, uzke boky, sirsi pas a velke prsia. Na tvari podla mna ma nejaku tu plastiku...