CAVTE BABY ZAVADZAM DISKUSIU NA TEMU ERIKA JUDINYOVA A JEJ ZAZRACNE TABLETKY NA PRSIA. PODLA VAS MA TO Z HAK ALEBO SI ICH DALA UPRAVIT? PRETOZE SA OBJAVUJE UZ VIACERO ZIEN KTORE TVRDIA ZE UZIVAJU TIE ISTE TABLETKY....CO SI O TOM MYSLITE? KLAMU LEBO SA HAMBIA ZA PLATIKU ALEBO...?
Ake tabletky podla vas pomohli Judyniovej?
Erika je VIP zakazničkou na plastickej chirurgii na Partizanskej BA u MUDr. Novotnej, botulotoxin na vrasky hnevu, prsia, kolagen a i....ako bude asi vyzerať keď bude mať 40? Ako stara majda Pavelekova šťul:::
jej sebavedomie vyraaaaaaaaaastlo. az do koz:)
Ja som mala kedysi celkom rada tuto relaciu, no teraz co rozhovor, to jej vytlacene cecky na polke kamere. Neda sa to pozrat. Uz viem ze si tuto relaciu nikdy nezapnem!
Uz som to prepla. No krv vo mne kypela!!! :DD
Ved to prepni :D
To je hrozne! Pozeram Smotanku a ta stetka Judyniova ma tie svoje cecky na polke kamere! Je to podla vas normalne aby sa takto jedna zena pretrcala? Ja mam take nervy na nu ze by som vrazdit vedela!!!!
Podľa mňa plochým ženám nepomôžu žiadne tabletky. Keby to tak bolo, ľudia by už o tom dávno vedeli a nechodilo by toľko žien na plastiku. Ja tiež zastávam názor, že má silikóny, len to nechce priznať.
Judyniova to zatlka, ze ma plastiku mozno pre to, aby sa o nej stale polemizovalo.. alebo sa za plastiku hanbi a chce aby jej prsia vyzerali ako od prirody. Kazdopadne tieto vyhovorky, ze za vsetko mozu bylinkove tabletky, su pre normalne zmyslajuceho cloveka absurdne :)
Judyniova? To je ta moderatorka, co tak afektuje?