Ake tabletky podla vas pomohli Judyniovej?

pozeram

Erika je VIP zakazničkou na plastickej chirurgii na Partizanskej BA u MUDr. Novotnej, botulotoxin na vrasky hnevu, prsia, kolagen a i....ako bude asi vyzerať keď bude mať 40? Ako stara majda Pavelekova šťul:::

ele

Ja som mala kedysi celkom rada tuto relaciu, no teraz co rozhovor, to jej vytlacene cecky na polke kamere. Neda sa to pozrat. Uz viem ze si tuto relaciu nikdy nezapnem!

ele

To je hrozne! Pozeram Smotanku a ta stetka Judyniova ma tie svoje cecky na polke kamere! Je to podla vas normalne aby sa takto jedna zena pretrcala? Ja mam take nervy na nu ze by som vrazdit vedela!!!!

Lienkoo

Ja keď som začala brať tabletky na depresiu, dostala som z toho galaktozu, to je porucha cukrov, či niečo podobné a poviem vám, mne narástli z toho také prsia, že Judyniová by závidela...:)))

ddxxww

Podľa mňa plochým ženám nepomôžu žiadne tabletky. Keby to tak bolo, ľudia by už o tom dávno vedeli a nechodilo by toľko žien na plastiku. Ja tiež zastávam názor, že má silikóny, len to nechce priznať.

S1M

Judyniova to zatlka, ze ma plastiku mozno pre to, aby sa o nej stale polemizovalo.. alebo sa za plastiku hanbi a chce aby jej prsia vyzerali ako od prirody. Kazdopadne tieto vyhovorky, ze za vsetko mozu bylinkove tabletky, su pre normalne zmyslajuceho cloveka absurdne :)