HOLKY PORADTE PROSIM!!

Príspevok v téme: HOLKY PORADTE PROSIM!!
Luke27

Cawte baby chcem sa opýtať ake to bolo u vas pri prvom sexe. Viete vcera sme sa s priatelkou chceli milovať obaja prvý krát. Bola predohra... Ked som daval dnu zaluď tak ju to velmi ale velmi bolelo. Od toho momentu mala strach. Razhodli sme sa ze to roztiahneme prstami, no ked som dal dva tak to uz na zaciatku velmi bolelo. Bola velmi statocna a chcela vydrzat tu bolest no po 1cm to bola velmi bolestivé. je z toho velmi smutná a bojí sa že to nikdy nepôjde, no ono sa to dá roztiahnuť že??? ako sa to dá spraviť čo s najmenšou bolesťov. Dakujem vam za rady. PS: z bolesti ma obrovský strach no milovať sa velmi chce

zabka

nech sa uvolni,lebo bez toho topojde len dost tazko..trosku sampusu len pomoze k uvolneniu..a nech vie,ze mate dostatok casu a nemusite sa ponahlat..

Summer

toto sa mne stalo tiez pri prvom sexe..velmi ma to bolelo a nevedel do mna vojst...potom sme skusali lubrikacny a on tam siel pomaly prstami...ale stale som mala pocit ze ta blana tam je..a sme skusali milion poloh a nakoniec sa nam to podarilo zo zadu...no jj bolelo to dost:)..ale po nejakom case nam to islo uz super a netreba uz ani ten lubrikacny...tak len skusajte urcite sa to podari:)

gomez

no vidíš, tak to je doslova trefa do čierneho (alebo ružového). Trvám na tom, že je to psychika i keď možno podvedomá. Tie svalčeky tam máte naozaj veľmi pevné a na silu to nepôjde. A teraz sa trošku zverím, ani ja odvtedy nepoužívam kondóm.

luli

no proste to boli aj teraz a pritom to velmi velmi chcem,tak si nemyslim ze to bude psychikou.jediny raz ma to nebolelo,bola som posilnena tiez nejakym alkoholom, ale minimalne a bolo to bez kondomu co ale neprichadza do uvahy....

gomez

luli, tomu celkom dobre nerozumiem:"ani teraz to nie je nič moc".
Mal som raz kamarátku a aj keď nešlo o "prvý krát" pokiaľ sa neuvoľnila (najlepšie šampusom), tak sa jej to nedalo roztiahnuť. Ale po tom šampuse to išlo jedna báseň. Tak si teda myslím že by to mohlo byť aj psychikou.

luli

no ja nepoznam ani jednu babu ktoru to nebolelo.a je ich aj par takych co krvacali.mna to bolelo jak.....horsie som nezazila,ale ani teraz to nieje nic moc, ale som si povedala, ze predsa nemozem byt pannou do konca zivota.treba to vydrzat.drzim palce

angelique

normalka :-), niektoru to boli fakt dost, niektora ani nevie ze prisla o panenstvo... je to individualne. Mimuska mala pravdu, vela s tym nenarobis.

mimuska

mne sa to s priatelom tiez stalo. mozes robit cokolvek, bolet ju to bude tak ci tak. patri k dievcatam, ktore si prve milovanie nemozu vychutnat kvoli bolestiam. musi zatnut zuby a vydrzat to. potom to bude kazdym razom lepsie a lepsie, az nakoniec ju nebude boliet absolutne nic.
mozno si povies, ze je to hlupost, aby o panenstvo prisla bolestivym sposobom, ale inak to nepojde. nepomoze ani lubrikacny krem, ani prstovanie, ani to, ze je dostatocne vlhka. keby som ja cakala, kym ma to nebude boliet, tak som panna este doteraz.
nutit ju vsak nemozes. je to na nej, ci je ochotna podstupit bolestivu stratu panenstva alebo nie.