prosim o radu,zajtra ma moj kamarat pohreb a ja sa obavam toho,ze to nezvladnem...poradte mi nejake tabletky,alebo ako sa mam ukludnit,prosim....bojim sa ze tam skolabujem
Pohreb...
lexaurin 1.5mg 1-3 tablety a nepit alkohol
neboj zvladnes to..mne sa tiez utopil kamarat a presne tam kde aj ten tvoj asi pred troma tyzdnami.bolo to strasne,aj ja som myslela ze na pohrebe to nezvladnem, no zvladla som.. proste si povedz ze tam kde je je mu dobre, a urcite sa este stretnete..je to strasne ked taky mlady zomrie..je to nespravodlive vsetko.
presne takto isto sa mi utopil pred 3 rokmi kamarat-dost nevysvetlitelne
Neboj, zvladnes to, ja som sa rozplakala, ked pustili jeho oblubenu hudbu, pozerala som hore do neba a myslela na to, ako sa on na nas usmieva
ved prave...aj ja mam 18...bol s nim iba jeden kamos,lenze s nim sa rozlucil a siel za nejakymi babami...mne je divne,ze tie baby si nevsimli ze sa topi,ak boli vobec s nim:(
ja viem, ze sa zohnat vsade, ved mam len 18, ja viem, ako to chodi, ale potom je to v podstate aj vina cloveka, ktory mu umoznil cestu k chlastu... a co kamosi? preco ho nechali takeho doriadeneho?..
no drz sa, prajem vela sily..
alkohol sa da teraz zohnat vsade..ci v 17,ci v 15...teraz je hrozna doba...a na duchonke je mozne vsetko...
tak skade mal alkohol? to nikoho nezaujima? kto mu predal, kto mu nalial? preco bol taky nezodpovedny a nepoznal mieru?.. ved to bolo relativne este dieta.. kam to az zajde? az sa bojim mat deti ked toto vidim :(
uprimnu sustrast... ked uz sa to stalo, snad si z toho aspon niekto vezme priklad.. skoda mladeho zivota:(
mne sa ten kamarat utopil,lebo bol opity,doteraz neviem,ako sa to stalo...si sa smykol,chcel ist plavat,alebo mu k tomu niekto pomohol...netusim...ale mal iba 17 rokov...nedozil sa ani dospelosti:( je to strasne...neviem,ako to predycham:((
mne zomrel najlepsi kamos v juni
a to na motorke, ktoru sme mu donekonecna vyhovarali..
slubil mi,ze za motorku mu na pohreb nepojdeme.. ale slub nesplnil..
a namiesto kvetov,ktore mi chcel doniest na promocie - som ja jemu niesla veniec na pohreb..
vies si to predstavit.. boli to ais najtazsie dni v mojom zivote..
na pohrebe sme to ale zvladli, plakali sme, hysacili..bola to hruza :(
ale po pohrebe uz bolo lepsie,
aj ked som si promocie neuzila tak, ako keby tam bol..sice tam bol-to viem na 100%,ale nie zivy :(((
nedavaj si tabletky, zvladnes to!!!
aj ja som si myslela, ze skolabujem.. a nie, len som tisko plakala :*(
precit to.. je to poslednykrat, co mozes byt "s nim" :((((
dakujem,skusim nieco z toho pohladat v lekarni...