Hlupa otazka ale..bereim aktikoncepciu a stale mam take zmiesne pocity..asi podvedome.. chrani ma antikoncepcia od zaciatku? beriem chloe..uzivam ju pravidelne 5dni uz... myslite ze sa nemusim obavat?
Je antikoncepcia naozaj spolahliva?
pokialdodrziavas tak vsetko ako trea, tak je...mna chranila 11 rokov...nemaj strach,nic sa nestane,ale ty nesmies spravit chybu...inak,panikovala som aj ja...a teraz sa na tom smejem.....
je bezpecna pokial dodrziavas vsetko co treba, uzivas ju presne a nezabudas na tabletky. 4 roky som uzivala Hak a partner sa do mna pravidelne robil a nikdy sa nic nestalo.
ale NIKDY za tu dobu som nezabudla na tabletku ani som si ju NIKDY nedala o inom case ako o 19 vecer max 10 minutovy rozdiel. ked som brala antibiotika chranila som sa do konca cyklu vzdy aj s kondomom. takze ja Hak co sa ytak bezpecnosti verim na 100%
jajajajaja> a ako si na to prisla, ze ti neucinkovala?? ked sama vravis, ze sa chvalabohu nic nestalo, pod cim chapem, ze si neotehotnela...hmm?
neni spolahliva....mne neucinkovala a vdaka bohu ze sa nic nestalo a pritom som to brala uplne ukazkovo....co mi dovedci hocikto doma aj priatel....vsetci ma videli kazdy den a vidis....a nechce sa mi verit ze som to 0.1% ktorym neucinkuje :D
myslite ze mozem byt tehotna ked sa piratel do mna tkzv.nevystrieka a mam tabletky?
aj ja beriem chloe uz mesiac a pol a prave mam hnedy vytok mam pred menstruaciou asi 3 dni a bojim sa ci nieosm tehotna popri tom som mala pohl.styk pred 10 dnami ale nebolo nic dane do mna...ako ejakulat
V zivote je 100%na iba smrt...HAK je zhruba "len" na takych 99% :-P
Pre klud v dusi - ziadna antikoncepcia neni 100 percentna... :) Vzdy sa moze nieco prihodit...