ahojte mozno si budete mysliet ze som hlupa ale s malovanim iba zacinam tak by som sa chcela spytat taku trapnu otazku ze ako sa odmaluvava spirala. dakujem za normalne odpovede
SPIRALKA
ja to robim tak, že na jeden tampón vytlačím odličovač, na to položím druhý tampón a stisnem ich dokopy. Oni obidva nasajú ten odličovač a pekne zmäknú, na každé oko použijem jeden tampón. čistím od kútika smerom do vonka.
dakujem vem baby ste zlate:) tak teda si navlhcim tampon dam mlieko a pojde to:) diky!
najlepsie je tampon cely namokrit a vyzmykat ho a potom naniest odlicovacie mlieko nanho. neviem si fakt predstavit odlicat oci so suchym tamponom a mliekom iba :)
Lepsie to ide, ked si oci predtym namocis vodou, normalne oplachnes tvar, ale pri utierani davas pozor na oci, aby sa nezaspinil uterak. Potom tampon s odlicovacom. Ked si ich budes odlicovat suche priamo tamponom, niekedy to byva neprijemne, vlakna z tampona sa prichytavaju o mihalnice atd.
na odlicovaci tamponik si daj odlicovac oci, zatvor oko a zhora dolu si mihalnice poretieraj dokym odmalujes vsetku farbu :D