Ahojte! Mam jednu otazku tykajuca sa depilacie.Chcem sa spytat ci po castom pouzivani depilacnych kremov chlpky nestmavnu alebo nezhrubnu? Ake mate snini skusenosti?? dakujem za reakcie
depilacia
pri elektrickom strojceku treba pouzit penu? este som ho totizto neskusala len stale pocuvam aky je dobry.. :) planujem si ho zaobstarat, aj ked sa trosku obavam tej - vraj pichlavej - bolesti
poh, suhlasim s tebou, ja mam strojcek uz asi 6 rokov a nemenila by som za nic... raz za 2 mesiace si s nim prebehnem nohy, inac ziletka, mam v tom uz prax tak mam nohy za chvilu oholene... a naucila som sa strojcek pozuzivat aj na podpazusie a oblast bikin :))) a je to uplne v pohode, odporucam:)
Ja si uz neviem predstavit,ze by som sa vratila k depilacnym kremom.Bola to hrozna otrava,strata casu.Asi 3 roky mam epilator,v nom 2 vymenitelne hlavice.oblast (podpazusia,bikin),epilator na nohy,vobec to neboli,masazna kefka k tomu je mi na nic.Podla mna investicia sa davno vratila a ten cas a pohodlie.Jednoducho to zbalim do tasky,chlpky ani nezhrubli ,odporucam kazdemu.
v pohode ;)
Lenush dakujem za radu.Vyskusam,dufam ze to pomoze.
sisinka003 - odporucam elektricky holiaci strojcek, a po holeni nohy nakremuj zinkovou mastou - dostat v lekarni
ja nemam rada depilacne kremy.. ako su weet alebo opilca, uprednostnujem skor ziletky, je to rychle, bezbolestne a zvykla som si na ne.
chlpky ani po dlhodobom odstranovani nezhustnu ani nestmavnu, mas to v genoch a ak si sa raz narodila s tmavymi chlpkami budes ich mat stale, ak so svetlymi budes ich mat svetle.. akurat holene chlpky vidno viac, pretoze chlpok vyrastie aj s tmavym korienkom na zaciatku.
prosim co mam robit ak mi po depilacii zarastaju chlpky pod pokozku na nohach?
Ahoj lenka. Ale ja som myslela depilacny krem. Vies co nieje vhodny na citlivu pokozku.
problemom depilacie je bolest a to ze chlpky musis nechat aspon 5mm vyrast aby sa dali znova depilovat... a neviem ci to najma v lete vydrzis s takymi dlhymi chlpmi :))) najlepsie je to striedat so ziletkou