Poslali ma na vyter z mocovej rury ku koznemu. Ma niekto skusenosti ako to prebieha a ci je to take zle ako sa vravi?
Výter z mocovej rury (uretry)
cavte este jeden trik ked sa uz dostanete cez prve stanie tak si treba aj vyhonit alebo zasexovat to mi pomohlo a bolo to prec hned!
seruste chalani, tak dnes som to absolvoval, dokonca ta pridrbana lekarka mi ani neurobila to co som chcel teda chalmidie a ureoplazmu, len nejaky nespecificky vyter. Poviem vam, bolelo to riadne, ale len chvilku. Dalo sa to vydrzat. Horsie je to s curanim, od rana sa nemozem vystat, v momente, ked mi uz treba, tak sa zablokuje cele telo a mam plny mechur a neviem sa vystat. Asi zdochnem, dufam, ze to skoro prejde...
Tak mam to za sebou ale ten vyter bol dost neprijemny ale prezit sa dal. no a dnes je dva dni po tom a uz necitim ziadne rezanie. dva dni som citil a preto som cural do vody tak to bolo celkom ok, nereze to tolko ako ked sa cura priamo.
ser na dementov, nech si body naženú ináč
Bal_idem pisem z vlasnej skusenosti mal som vytery dva na chlamydie a ureoplazmy takze dve tycinky prve dve mocenia stipali potom tom to bolo lepsie mam s tym skusenosti ale ked je niekto hovno tak to neprezije
anonym777 - prvé dve močenia ? Tak to potom močíš raz za týždeň, kubo. Čo si Ty doktor, keď ho takto nehorázne klameš a nahováraš ?
ano vrazi tycinku asi 5cm do mocovej rury trochu zatoci potom vysune a prve dve moecenia potom zacitis stipanie ale za den to prejde chlapec to tu nafukuje da sa to vydrzat
pozri si príspevok užívateľa "nela10" na tomto odkaze:
web.proxybridge.com
pre tvoju predstavu - aby si vedel, čo bude nasledovať
Je to horšie ako si vieš predstaviť. Do vtáka Ti vrazí tyčinku veľkosti tej, čo sa používa na čistenie uší a potom s ňom bude krútiť. Ja osobne som mal dojem, že sa v tom vyžíval. Najbližších 10 dní sa budeš modliť, aby si sa nemusel ísť vyšťať. Skoro som od bolesti zdochol. Prestal som takmer piť, aby som nemusel. Sám vieš, s akým problémom si šiel k lekárovi, takže je len na Tebe, či to posúdiš ako akútne a pôjdeš, alebo sa na nich vy...
Mňa išiel šlak trafiť, keď som sa dozvedel, že také isté výsledky sa dajú získať aj z ranného moču.