Po akom case prišli na rad "prsty"?

sjuzen

tak to je len na tebe, kedy sa na to citis.. prvy priatel mi to urobil po asi dvoch tyzdnoch a aj ma to bolelo ... a teraz tento druhy hned prvy den co sme spolu boli vonku, ale kedze sa pozname uz sest rokov, tak to je u nas trosku ine ... a da sa pri tom aj spravit..mne, teda resp jemu sa to podarilo hned na prvu supu :D

terezkalu

ako uz fakt trapne temy niektore su, ze kedy ta ma vyprstovat, mi tu nie sme veštci, mozno nebude zle aj ked po dvoch tyzdnoch keby ste mali rovno sex, lebo po sexe sa skor chalan prejaví, a zas nemusiš si s nim tak zrat nervy, ale to je diskutabilne, ale tak formalne stanovisko je: mala by byť medzi vami vytvorena dovera, mala by si poznat jeho rodinu, podla toho ako s asprava k matke s abude spravat aj k tebe, ktore zaujmy mate spoločné, lebo len sexovat cely zivot nemozte, proste ty musiš citiť kedy je ten pravy cas, ale neponahlaj sa ak to mas lutovat s nejakym trulom od ktoreho este nejaké choroby nachytáš,-(

Heinz-klátil

Správny čas nastane keď mesiac a hvizdy splinú v jednej rovine. Nastane konjungcia a hviezdy ti ukážu smer :D :D :D :D

janulkaaa

pokiaľ mu dôveruješ tak to nie je skoro, ale pokial je to decko a bude to hovorit vsetkym svojim kamosom o tebe. tak by som este mu to nedovolila.Vies ak osa hovori com vyssia cena tym vyssia dan.Ale asi moc mu neveris ked sa pytas tu na fore. Pre mna by to bolo skoro. Mozu nastat

notka

Zalezi to ako to ty citis, ked na to mas chut tak preco nie, ved ked ti on pojde do nohaviciek a ty budes chciet tak mozte, alebo ho naved ak chces...co je skoro to fakt zalezi na tom ako to citis...ja som bola panna, zaprisahana ze do svadby nie :D:D mala som par niekolkotyzdnovych vztahov, so ziadnym som nic nemala, a potom prisiel moj terajsi priatel, a prvykrat sme sa milovali po 3 tyzdnoch...ak by mi kamoska povedala, ze sa s chalanom vyspala po 3 tyzdnoch, myslim si o nej nevelmi pekne veci..no ked sa zamyslim teraz nad sebou...pre mna to skoro nebolo

miroslavenka

Neviem ti poradit, to musis citit ty, ci uz je ten pravy cas. Ale ked tak rozmyslam, ja som nikdy nebola od ziadneho frajera vyprstovana... Ved z toho orgazmus nie je, ci sa mylim? drazdenie klitorisu ano, ale prstovanie. Hm, asi som divna.