Potrebujem radu. Brala som HAK Jeanine 1,5 roka. PO pol roku od uzivania som dostala uzkost, az panicku a neskor z toho aj depresie. Pol roka som sa snazila dostat z toho doplnkami a psychologickou, no bolo to stale horsie a horsie, nasadili mi serlift, hned po tyzdni zlepsenie, po 4 mesiacoch mi ho vysadila, lebo som nemala ani raz zachvat, proste to bol zivot ako predtym:) To bolo pred dvomi mesiacmi. Odvtedy som sa mala dobre. Teraz mi vsak bohuzial zistili cystu na prsniku a musela som vysadit HAK. V kutiku duse som dufala, ze tie stavy mohli byt aj z HAK a teraz mi bude este lepsie ale dva tyzdne neberiem a je mi dost zle. Myslite si, ze sa to zlepsi, ked sa telo dostane do normalu s hormonmi? Alebo ma zasa caka to peklo? Je mi do placu...Netuším . či som tú chorobu mohla mať aj z HAK, ale strašne nerada by som ju mala späť:( Ďakujem za hocijakú radu.
HAK a depresia
Veľa antidepresív má vedľajšie úcinky,napr.úzkosti,depresie,atd.Ale málokedy sa tie nežiadajúcé účinky vyskitujú.Možno že akurád vám robý zle Hak.
Treba to povedať lekárovy.
hak moze byt spustacom migren, takze podla mna sa neda vylucit aj vplyv na psychiku.
No lekari...Podla mna to moze byt aj HAK.
Ja som brala Hak a depresie a podobne rozcitlivene stavy som mala na zaciatku uzivania... Potom vobec. Ja osobne si myslim ze je mala pravdepodobnost ze si tie stavy mala z Hak. Porad sa s lekarom, tu dostanes predsa len laicke nazory väcsinou...
JJ, ale mne to začalo až 6 mesiacov od začatia užívania, tak mi všetci lekári (gynekológ, internista psychiater aj psychologička) povedali, že to nemôže byť tým, jediná všeobecná mi dala chrobáka do hlavy. Len teraz ma trápi, že mi je tak nedobre, keď som vysadila.(
ja som citala letak od hak a tam bolo pisane ze hak sposobuje aj depresie a pri depresii by sa nemala uzivat