neprestávajúci sopeľ

Príspevok v téme: neprestávajúci sopeľ
andy 432

ahojte,

prekonala som cca pred 2-3 tyzdnami nadchu ale neustale mam sopel.ziadna teplota,ziadny kasel, len hlien.v noci ako lezim a tvori sa mi mam pocit ze mi pomaly zateka do mozgu, ked vstanem zacne sa samozrejme automaticky spustat.nezaberaju kvapky ani nic podobne.nakolko moja lekarka vie len antibiotika predpisovat-rada by som sa opytala na domace rady ako sa toho hlienu zbavit !
vopred za rady dakujem

zuzic

-mira: mne to vobec tak nepripada, v tom prirovnani je znacny rozdiel. nie vzdy si mozes dovolit zmenu stravy napr. v skolskej jedalni si nevyberies:)

AdamKrt

Ked mam taketo probemy tak sa kurirujem sposobom, ze jedavam

- obcas cibulu, castejsie cesnak
- do jedla si davam kurkumu, posobi ako prirodne antibiotikum.
- urobim si 4L caju /repikovo, nechtikovo, rumancekovy/ a postupne cez den ho vypijem
- dobre je jest aj vitaminy - napr. jablka pre vitamin C a rozne enzymy, zeleninu, ovocie. Dalej banany vraj posobia trochu protizapalovo niekedy.
- taktiez chilli paprika zabija roznu mikrobiologicku pliagu.
---------
Niektori ludia tu odporucaju aj vysoke davky vitaminu C, ale podla mna to je dost experimentalna metoda. Pre kratku dobu uzivania behom ochorenia by vsak mohla byt tiez pomocna.

- mira

Nejedz hlienotvorné potraviny.

Táto otázka tu bola veľakrát./ Pripadá mi to ako keď sa človek, ktorý vypil 10 pív sťažuje, že sa mu stále tvorí moč./

zuzic

a co keby si zmenila lekarku? inac mne v tomto nepomohlo skoro nic iba jedny atb ale tie tiez iba na mesiac:) takze som zahlienena uz tri roky a tiez mi nepomahaju ziadne kvapky ani ludove receptiky. ale ak chces vediet take nejake nelekarske rady tak sa spytaj v teme: otazky na RNG