Kvôli somarine zničený život, poznačené myslenie

Príspevok v téme: Kvôli somarine zničený život, poznačené myslenie
MalaLana

Takže mám z toho pomaly nočné mory. Psychiatria, psychológa som navštevovala, ale toto musí človek zvládnúť sám. Zbytočne som roky brala antidepresíva, bolo to len o nestrávenej skúsenosti z mladosti, ktorá ma poznačila. Takže v mladosti som sa trápila kvôli kravine, myslím, že iní by to hravo zvládli, resp. boli by istý čas na tom tak ako ja, ale všetko by bolo ok. Stratila som roky, kvôli niečomu, čo nestálo za to všetko, nehovoriac aké deštrukčné následky to malo. A keď prišlo to uvedomenie, zrútil sa mi svet. Lebo vtedy keď som mohla byť šťastná, som bola v háji. A keď prišli ozajstné problémy, tlčiem si hlavu o stenu ako som mohla byť taká sprostá:(. Rada by som napísala aj niekomu na mail o čo ide, lebo potrebujem sa z toho vymotať. Tak ak by niekto napísal svoj mail, pošlem vám môj príbeh. Ja to už nevladzem dusiť v sebe.

guineska

ahojte ja som tiez v mladosti brala antidepresiva ale len par mesiacov, potom prisla pauza asi ak rok bez nich a opat som musela zacat brat tak pol roka. Mala som depresie, a uzkost, strach byt v spolocnosti ludi, a kedze som chodila na vysku, antidepresiva mi jedine pomohli uvolnit sa a nemat pocity uzkosti, no smutok som prezivala stale, ale nie tak intenzivne a aj ja som sa snazila svojimi myslienkami proti tomu bojovat. A ked som ich vysadila, mala som priznaky tocenia hlavy a neostreho videnia, no bolo to len zopar dni. Mala som aj potom bez liekov tazke chvile, ale musela som to prekonat a prisposobit sa prostrediu a nakoniec sa to postupne zlepsovalo.

kaban

Čosi z toho čo si napísala je šité na mňa,len nikdy som nebol u psychiatra ani psychologa a určite som bol na to zrelý.
Ak chceš napíš mi o tej svojej 'kravine' z mladosti, ja ti môžem napísať o tej mojej 'kravine' z mladosti, tak sa mi to javí až po rokoch.
jkabal@pobox.sk

tinka tinka

ahoj ja by som mala pretoze si myslim ze ja prezivam uplne nieco podobne....presne zatial co opisujes ako keby som bola ja. ja s tebou isto pokecam pretoze ja potrebujem niekoho nestranneho aby vypocul moe problemy/ resp si pomoct navzajom....napis prsim tinka-tinka1@azet.sk

MalaLana

Určite napíšem, vybavím si pár povinností a podvečer sa ozvem na mail.
A áno myslím, že v mnohích prípadoch sú antidepresíva zbytočné. Koreň problému býva niekde inde, niekedy ani nevieme kde.

doubledog

toto by ma celkom zaujimalo
viaceri moji kamosi beru antidepresiva a mali sme dost silnu debatu o tom, ci ich nahodou neberu zbytocne.
ak chces, napis mi