Takže mám z toho pomaly nočné mory. Psychiatria, psychológa som navštevovala, ale toto musí človek zvládnúť sám. Zbytočne som roky brala antidepresíva, bolo to len o nestrávenej skúsenosti z mladosti, ktorá ma poznačila. Takže v mladosti som sa trápila kvôli kravine, myslím, že iní by to hravo zvládli, resp. boli by istý čas na tom tak ako ja, ale všetko by bolo ok. Stratila som roky, kvôli niečomu, čo nestálo za to všetko, nehovoriac aké deštrukčné následky to malo. A keď prišlo to uvedomenie, zrútil sa mi svet. Lebo vtedy keď som mohla byť šťastná, som bola v háji. A keď prišli ozajstné problémy, tlčiem si hlavu o stenu ako som mohla byť taká sprostá:(. Rada by som napísala aj niekomu na mail o čo ide, lebo potrebujem sa z toho vymotať. Tak ak by niekto napísal svoj mail, pošlem vám môj príbeh. Ja to už nevladzem dusiť v sebe.
Kvôli somarine zničený život, poznačené myslenie
...už sa mi zdalo, že si sa nebodaj stratil...lost))))))
..lost, ten dátum som si všimla až teraz a aj to kvôli Tebe, že si na to poukázal...tiež som si to najskôr ani nevšimla))
No aj tak teda obdivujem Ondrovu obrovskú nudu, keď vedel nájsť tak starý príspevok až z 5.9.2009)))))
lost...máš záujem..prísť na radu??))))
POsli aj mne, aj ja sa zaoberam a trapim blbostami a zivot mi unika... ondrej.sebo@gmail.com
ahoj, rada by som si precitala tvoj pribeh, pripadne sa pokusim pomoct, co bude v mojich silach
sylphydeen@gmail.com