zdravim chcem sa spytat pouziva niektora z vas tuto formu antikoncepcie? chcem to vyskusat lebo kondomy nas uz s partnerom prestavaju bavit a hormony do seba zatial pchat nechcem...je podla vas lepsi krem alebo kapsule? je to naozaj take ucinne ako tvrdia na stranke? dakujem za odpovede
PHARMATEX
ak dodržíš správne postup z návodu tak určite neotehotnieš aj ked sa priznám že tiež použijem pre istotu aj kondom .. lenže v poslednej dobe som vo finančnej kríze ja, aj partner takže iba kondomy, dúfame že sa nič nestane :P
ja som mala kapsule.prvy krat ked som ju mala,strasne palila.potom vsetkych 9 v pohode. a z dalsieho balicka zase prva palila. tak neviem od coho to zavisi...
ja som sa pytala gynekologa...vraj z 200 zien tak 3 otehotneju...100% istotu nemas nikdy...osobne mi prilis nevyhovoval ani krem ani kapsule, lebo ma cele vnutro z toho palilo!!!! ale ty mozes zareagovat uplne v pohode, kamaratka pouziva a nestazuje si
čipky ja ich použivam su 99% :-) len si to poriadne zastrč potom lebo aby to nevytieklo by ste boli odtoho obaja:-d a krem si nedavaj to by ste boli duplom zababrany treba to hlboko zasunut a mas klidek
Tiez to pouzivame, ale iba ako doplnok ku kondomu. Ale uz som skusal aj bez kondomu. Radsej vsak vsadzam na vacsiu poistku, takze kondom k tomu davam naviac :)
Ahojte,pouzivam kapsule pharmatex + prerusovany sex uz skoro rok. Je to naozaj dobra vecicka, pretoze hormonalnej antikoncepcie som sa bala kedze mavam migreny. Takze pharmatex odporucam.
pouzivam kombinaciu pharmatex krem + kondom alebo pharmetex + prerusovana suloz
my sme pouzivali kapsule + kondom kedze asi by som si netrufla pouzit "len" pharmatex