Prosim pomozte

loujou

pokial ju to boli moc, tak nech zajde gynekologovi, moze mat fakt zapal - a to nech sa neboji, to nieje az take hrozne, cipky a lieky to spravia, ale urcite nech ide, nech sa z toho nevykluje nic horsie...

a ak zapal, tak nech sa neboji, to ma skoro kazda zena pravidelne
drzim vam palce

jajka001_

no pokial je to len tak ze sem tam trosku, tak to moze byt z tej ranky, som pocula ze niektorym babam sa to aj tyzden hojilo, neviem, ja som ani nekrvacala, takze neviem ako to je

loujou

aha, nebola tam ciarka tak som to pochopila ako jednu vetu.
tak potom to nieje take zle, moze mat len zapal popripade je to ok...ak by to trvalo dlhsie tak by som urcite zasla gynekologovi
ono totiz ta krv co sa tam nahromadi ak sa pocas sexu neuvolni dostatocne sa vyplavi von s hlienom,no a kedze ten hlien, vytok, by zdrava zena mat nemala velmi casto, respektive len priesvitny, tak sa to vyplavuje postupne, takze pokial nema teraz ziadne bolesti ani nic a je to len mala troska krvi ked sa napr utre po WC tak je to ok. ale ked castejsie, tak by som sla radsej na prehliadku

loujou

tak okamzite zajtra gynekologovi !
malicke krvacanie je v norme po sexe, staci ze sa baba menej uvolni je napata a je to, ale toto co pises normalne urcite nieje takze to nenechavajte tak!
a ak naozaj krvaca tak velmi, ako pri menzes, a nonstop,tak by som sla aj hned na pohotovost