fraxiparine injekcie v tehotenstve

Príspevok v téme: fraxiparine injekcie v tehotenstve
monalisa

ahojte, som v 30 tt. a na zaklade krvnych vysledkov si musim pichat fraxiparine na riedenie krvi. vie mi niekto poradit ako si to najlepsie pichat aby sa mi netvorili hrcky a modriny? vraj si to mam pichat do ramena alebo stehna, nie do brucha ale ani do svalu. neviem ci to picham dobre, viete poradit aby to bolo co najlepsie a bezbolestne?

Blo

Dobrý večer...dnes mi doktor nasadil Fraxiparine aby som si pichala do brucha.Dnes som si to pichla po prvý krát tak sa chcem spýtať či je to normálne ked som cítila ako kedy sa mi to pod kožou rozlialo.Ďakujem

Helušik

Ahojte.Som v 22g.t.a fraxiparine si pichám od 6 týždňa a budem až do konca tehotenstva.Tak to bolo aj pri prvom dieťatku a nebola to sranda hlavne v posledných mesiacoch.Koža na brušku napnutá na roztrhanie tak mi to manžel pichal do ramena.Tam to tak nebolí a netvoria sa ani hrčky.Treba to vydržať ja "držím" dva krát denne.

monalisa

ja extra problemy necitim akurat mi dost opuchaju nohy v tehotenstve a vraj so s tym suvisi...
vydrzat to ta obdivujem, myslim ze mne budu stacit aj tie zvysne 2 mesiace do porodu, potom uz hadam nebude treba pichat injekcie.

ketinka

hej preto sa pýtam mne zistili vrodenu trombofilou F II.Protrombin, takže aj mna to asi čaka,nie som ale tehotna doktorka mi zatial predpisala iba Anopirin.
A aj to nejako citis???? Lebo mna bolia stale nohy sem tam hlava strasne moc

karioll

bohuzial to boli,riesi sa to tak,ze si chytis kozu medzi prsty a tam si to pichnes kolmo na kozu a aj tou bublinkou

vydrzat

pichala som si to 3x9mesiacov - ramena, stehna, na striedacku a bez hrciek modrin a bolesti to zial neslo, treba to nejak vydrzat.
drzim peste :)