vcera ma uštipla osa a dnes to mam cele opuchnute a horuce. Co si mam na to dat a ako dlho ta take bude? poradte mi. strasne to svrbí...uf
Ustipnutie osou
Mna uštipla osa dala som si na to fenistil a prešla bolesť ale na druhý deň mi to opuchlo dala som si na to octanovú masť a nepomohlo ale kamoška mi poradila že mám skúsiť vinný obklad a pomohlo
Mna uštipla osa dala som si na to fenistil a prešla bolesť ale na druhý deň mi to opuchlo dala som si na to octanovú masť a nepomohlo ale kamoška mi poradila že mám skúsiť vinný obklad a pomohlo
na to mam svedske bylinky (svedske horke). perfektne!! dezinfikuju vsetko spolahlivo, beru bolest a palenie, su proti zapalom a vsetkym neduhom. za hodinu ani neviem, ze ma nieco ustiplo. vzdy ich mam doma.:)
Dneska ma uštiplo do nôh asi 10 ôs :( strašn pociť vidieť tolko ôs na nohách :( myslím že prach bolesti mám výsoký ale táto bolesť to nieje ako iné ... neprejde za 10 minút. už ma to bolí asi 5 hodín a stále nič :/ plus jedna ma uštipla pri plúcach a ťažko sa mi dýchalo ale už je to ako tak ok ...
Nikomu neprajem túto bolesť :/
Včera som stúpila na osu. Uštipla ma rovno medzi palcami na pravom chodidle. Dnes mi to napuchlo a strašne to svrbí. :( Dávala som si na to cibuľu, ocot, obklad no nič nepomáha. V minulostí ma uštipla podobne len že na ľavej nohe išla som s tým k lekárovi a rezali mi to. Je to nepríjemná bolesť a lieči sa to aj mesiac cca. Prosím poraďte mi niečo čo fakt zaberá.
Dithiaden - 1 tabl. Vecer
joj ha mna dnes ustipla osa alebo vcela :(
boli stipe pali ale nesvrbi nic nechapem
mne vždy najviac pomohlo prikladanie ladu
jasne už ani pisať neviem :D