tehotna?

Príspevok v téme: tehotna?
veveee

dobry den,
viem, ze takychto tem tu uz bolo viac, citala som rozne prispevky, ale neda mi nenapisat svoj vlastny...
takze:
mam teraz 36 den cyklu, bez menstruacie, s partnerom klasicky sex nemame, ale mame petting...proste sa len drazdime.
Ale aj tak mam strach ci sa nahodou jeho spermie nejako nedostali do mna pri prstovani napriklad, alebo ak sa spravil na mna a ja som sa potom utrela. a asi o pol hodku osprchovala, nemohli sa nejako dostat dnu? mozno sa vam to zda byt detinske, ale ja sa uz vazne obavam najhorsieho.. :(
prosim nevysmievajte sa mi...skuste ma pochopit a pomoct mi.
dnes rano som si robila tehotensky test a vysiel negativny, lenze mam divne pocity v podbrusku a obcas hnacky, dvíha sa mi zaludok, proste ma napina...mam obcas aj bolesti hlavy..
o tyzden som objednana ku gyn., lenze do vtedy by som chcela vediet aj vas nazor..
prosim

dadus1114

caute .. kks co tu citam hehe .. sa len smejem .. nieje mozne otehotniet bez styku ... s priatelom mame intymny vstah uff ale od 14 ??? a teraz mam 22 a tehotna niesom a mavame nechraneny styk ... tak sa nestresuj tehotna niesi .... to ja by som uz bola X krat mama .... proste si len davame pozor .. nemam ziadne stresy .... tak sa neboj ... Asi si este nemala int.vstah ze ??? tak ak budes mat tak to pochopis ze otehotniet nieje take jednoduche

andy669

Dobrý večer, chcem sa opýtat beriem antikoncepciu a v júli som bola v zahraničí tam som ju brala a dostala som menzes 2 krát a teraz som ju vynechala na dlhší čas kedy mi príde?

veruszka

Ahojte!

Potrebujem radu. Kupila som si 2 rozne druhy tehu testov. Na prvom som mala 2 ciarky ale velmi velmi slabe boli obidve. Na druhom teste som mala jednu ciarku ale bolo ju silno vidiet. Prva bola robena vcera poobede (s tymi dvoma ciarkami)a druha s jednou ciarkou dnes rano. Moze byt,ze ten prvy test bol zly?
Prosim radu co robit. Kupit treti test odlisny od tychto dvoch, alebo ktoremu mam verit?

karioll

vevee
som rad,lebo ako poznam ludi tu nikto by mi neveril,ale vela ludi uveri,ze pitie mocu vylieci rakovinu a zvysi intelekt

niikaa

Neboj nie si tehotná. Tie príznaky si si len možno len vsugerovala. Ja mám zas opačný problém. Snažíme sa o mimi a stále nič. A takisto každý mesiac čakám či už a nahováram si príznaky. Takže havne kľud, žiadne stresy a červená sa dostaví :)

vm

len poznamka, odkedy je hnacka priznakom tehotenstva??? To je len znak toho, ze tehotna nie si a spermie nemaju nozicky, aby si to same namierili tam, kam chcu.

veveee

princesska: :) si zlata, ze ma tak ukludnujes.
ked ja na sebe uz badám vsetky náznaky tehotenstva..a proste nejde na to nemysliet a nestresovat..
spermie su svine....dokazu sa dostat vsade..
..mozno keby to pisalo ine dievca to co sa stalo mne tak asi by som sa nad tym tiez zasmiala, ze bez styku to nejde...ale takto je to ine. ked sa to deje so mnou. proste uz len to, ze meskaju tak dlho :´(

Princesska

vevee- urcite si pamatam ako som plasila ja mala som mesiac po porode a prerusovany styk a zbytocne 3 testy som vynicila, to co popisujes Ty bez styku nemozne,a lebo zazrak nad zazraky :)))